Knitted body sock

Mun takalistoani ei ehkä suuremmin imartele mun uusi neulemekkoni, mutta tiedättekö, ei kiinnosta. Kiinnostuksen puute johtuu täysin siitä, kun kääriytyy kokovartaloakryylisukkaansa ja tuntee olonsa ensimmäistä kertaa moneen päivään lämpöiseksi. Kokovartalosukka on myös siitä aika hyvä, että mä olen ollut pirun vastahakoinen luopumaan nahkarotsistani. Koska jos siihen lisää neuletta, huivia ja hanskat niin mulla melkein ei ole kylmä. Okei, tiedän..Päästän sen ihan kohta talvilomalle :-(  


22.12


Neulemekko H&M/ nahkatakki Seppälä/ kaulahuivi Gina Tricot/ bootsit Dinsko/ laukku KappAhal/ 

Tuntu suhteellisen tyhmältä listata tuohon ostopaikat vaatteista, jotka te kaikki ootte taatusti nähnyt tuhat kertaa. Sellaisia niin sanottuja vaatekaapin peruspilareita siis. Ne saa jopa ton neulemekkosen näyttämään jokseenkin järjelliseltä ;-) 

ps. Jos jollain purskahti glögit näppäimistölle ylläolevien kuvien rakeisuuksien takia: olen syvästi pahoillani!