HellOnEarth

Enhän mä ole näitä teille esitellyt, enhän? No, nyt korjataan tilanne ja lävästään pöytään aitonahkaiset(!) nilkkurit, jotka lähti mun mukaan yli kuukausi sitten Lontoosta kolmella kymmenellä punnalla. Ostopaikkana toimi maanpäällinen helvetti, jossa on helppoa mm. aiheuttaa itselleen ahtaan paikan kammo ja ihan kamala hiki-kuuma-apua-ulos-täältä-olotila. Kaikki, jotka ovat käyneet Primarkissa luultavasti tietävät mitä tarkoitan. Kahden kilometrin jono sovituskopeille, liikkumatilaa n. 20cm suuntaansa ja jumalattomasti tavaraa sounds like  heaven eikö?
DSC02861-1
Mut hei, mitä tykkäätte nilkkureista? Musta ne on kivan ronskit, toisaalta aika sirot. Eniten ehkä harmittaa, ettei tuo varsi ole hiukan pidempi, mutta passelit ne ovat näinkin :-) Korkolaput tosin pitää varmaan vaihtaa tämän talven jälkeen, ne kun tuntuvat murustuvan alta aikayksikön.