Blueberrymuffin-tea and glittery nails!

Täällä päässä ollaan oltu iloisia pienistä asioista. Kuten siitä, että huijasin joulupukkia ja avasin jo yhden paketin. Sieltä paljastui muun muassa mahdottoman hyvää Pentikin juhlateetä, jossa valkoista teetä maustaa mustikkamuffinsiaromi, nami. Sitä hörppäillessä ilostuttaa mahtavan maun lisäksi kynteni, jotka on useamman kynsilakka kerroksen ansiosta täydelliset nudehilekynnet sekä uusi Trendi. Tosin mä en voi sille mitään, että inhoan ihan vähän Virpi Mikkosta. Kun ihminen kuulostaa elämäntavoiltaan niin täydelliseltä, sitä ei voi kun vihata….eli kadehtia ;-) 

21.12

Nyt ajattelin mennä kerrankin ajoissa nukkumaan ja lisäksi suhteellisen tyytyväisenä itseeni. Jokainen varmaan tietää sen tunteen, kun KAIKKI joululahjat on ostettu ja paketoitu. Aaah! Nyt odottelen enää innolla sitä hetkeä, kun pääsen istumaan äidin joulupöytään tai sitä, kun näen kolmevuotiaan pikkusiskoni availemassa lahjojansa :-)