VERSACE FOR H&M

Olen ollut hiukan hissukseen, kun viikonloppuna tuntui, että lokaa lentää niskaan kaikista neljästä ilman suunnasta. Siispä keskityin hiukan blogia tärkeämpiin asioihin, kuten äidillä yökyläilyyn, hyvän kirjan kanssa sohvalla löhöilyyn ja isosiskon huvittamiseen. Tänään kuitenkin alkaa taas näyttämään valoisammalta, varsinkin kun piipahdin vapaapäivän kunniaksi Helsingissä. Suuntana oli mikäs muukaan kuin H&M:n showroom ja Versacen yhteistyömallisto. 

Voin kertoa mallistosta sen verran, että se on hyvin värikäs, yltäkylläinen ja leikkisä. Se ei ole aivan tarkoitettu minulle, sen myönnän(tosin voispa sieltä muutama juttu munkin luokse kipitellä, vaikka ihan omin jaloin kaupasta asti, ettei tarvitse mennä mukaan rynnimään (netti)kauppoihin), mutta on se silti ehkä piristävintä mitä olen hetkeen nähnyt. Erityisesti pidin kirkkaista väreistä, ja Versacelle tyypillisistä naisellisista leikkauksista. Sekä noista miesten kengistä, Aaaaah! Voisiko noita kultasolkisia ihanuuksia valmistaa edes yhden parin koossa 39, ja toimittaa minulle ensi viikon lauantaiksi maailman parhaaksi synttärilahjaksi? Jaa ei? Höh..

DSC02117

DSC02114

DSC02112

DSC02121DSC02130DSC02126DSC02138DSC02140DSC02145DSC02141DSC02147DSC02148DSC02146DSC02153DSC02149DSC02151

Niin ja kyllä mua tänään vähän harmittikin, kun tollanen yks ihan kiva Mimmi pyysi mua sellaseen ihanan kuuloseen GHD-iltamaan Forumiin,, mutta mä olin jo luvannut toimittaa seuralaiseni seitsemäksi takaisin Forssaan. Joten Sohvi, jos luet tätä: tämä kostetaan ;-) 

Ei kai, huomenna voisin esitellä teille muutaman jutun, jonka sain mukaani showroomilta. Olin ihan huulipyöreänä lahjuksista, minä kun en ole kertaakaan bloggaajaurani aikana vastaanottanut yhtäkään korruptiopakettia :-) Täällä päässä on siis joulu, mä menen hypelöimään ihania uutuuksiani<3