Ups, where have I been?

Jos olette sattuneet ihmettelemään, että mihin mä katosin tuon mun Twilight-sekoamiseni jälkeen, niin voin paljastaa, etten yritä metsästää itselleni mistään omaa vampyyrikomistusta. Sitä vasten olen tehnyt kaikkea äärettömän tärkeää ja kunniakasta, kuten….

….viettänyt överipikkujouluja työpaikan porukan kanssa. Söin itseni ähkyyn neljän lajin illallisella, join ihan liian monta lasia punaviiniä ja voitin siskoni kanssa tietovisan. Ja koska oltiin ihan voittamattomia, saatiin me myös aika huippupalkinto, joka saattoi hiukan lisätä tuota humalatilaa entisestään..

27.111

Lähdössä pikkujouluihin: Kaikki päällä H&M:ä. Laukku nettikaupasta, mekko kirppikseltä ja kimonojakku saatu lahjaksi showroomilta. 

DSC02721

Pikkujouluissa….

….käynyt hurjastelemassa Riihimäen liukasradalla autokoulun kakkosvaiheen tiimoilta. Muistan kuinka pelottavaa se oli ekalla kerralla, nyt mä huudatin Voicea ja rääkkäsin pikku Yarista kaikin mahdollisin tavoin. Siis eikö liukkaassa kaarteessa juuri kuulu vetästä käsijarrusta? Jaa ei vai….

…..tehnyt herkkusushia ja hotkinut ne kitaani siskoni ja serkkuni kanssa. Tulin muuten mieleeni, että tuolla jääkaapissa olisi vielä muutama pala….

DSC02801

….nukkunut lahjakkaasti pommiin kouluaamuna. Lähden normaalisti ajamaan Turkuun seitsemän aikoihin ja voin kertoa, että oli hieno tunne katsoa kelloa 7:30 ja tajuta, että mun pitäisi istua tasan tunnin päästä koulun penkillä. Jäätävällä kiireellä heitin päälleni ensimmäiset lattialla hengailevat vaatteet, pesin hampaani ja heitin hyvästit hiuksiini kaavailemille kiharille.

….kääriytynyt tuolla hiton syysmyrskyn keskellä turvariepuun eli suureen ja pehmoiseen leoneuleeseen. Eilen se sai seurakseen pillifarkut, nahkatakin ja muhkean kaulahuivin, tänään jotain hiukan klassisempaa. Hmmn, pitäiskö huolestua, kun asu, jossa on nahkapintaiset legginsit ja prätkäbootsit on mielestäni KLASSINEN? 

29.11-1


Neuletakki Gina Tricot/ nahkalegginsit Only/ kauluspaita KappAhal/ laukku Mango/ bootsit Dinsko/ 

…ostanut glitter-rintaliivit, oikeesti. Pitäkää mut erossa kaikesta, mikä on kuorrutettu hileillä!!!!!

….innostunut H&M:n uudesta yhteistyökumppanista eli Marnista! KUUUINKA siistiä? Kuvat on otettu H&M:n pressitiedotteesta: 

Highres

…ja nyt mä harkitsen vakavasti kupillista teetä, ja siirtymistä sängyn puolelle. Olen tällä hetkellä ehkä maailman  väsynein ihminen, buhuu!