New haircut!

Kävin tänään kampaajalla. Olin viikonloppuna uhonnut baarissa kampaajalleni, että nyt leikataan polkkatukka, ja myönnän, että idea on pyörinyt päässäni ainakin vuoden. Tänään sitten päätin, että tahdon hiuksia niin paljon pois, että se on kauttaaltaan pehmoinen ja tervekuntoinen. Käskin ottaa vähän enemmänkin, jotta muutos olisi suurempi. Kampaajalta päästyäni tein facebook-päivityksen, jossa ilmoitin, että minulla on polkkatukka. Entinen työkaveri oli turhautunut, kun annoin leikata kutrini pois, Emmi peräänkuulutti kuvia, mutta ystäväni Laura kirjoitti parhaan kommentin: En usko ennen kuin nään. No näin töiden jälkeen Lauran ja se palautti mut karusti maan pinnalle. Ei tää kuulemma olekkaan polkkatukka…………..

2.11

Kyllä musta vaan on, sellainen pitkänpuoleinen polkka. Ainakin minulle, jolla on ollut näin lyhyet hiukset varmaankiin viimeksi ala-asteella. Mitä te tykkäätte? :-)