MILAN 29.9-2.10

Ohhoh! Mä olin ihan unohtanut, että mulla on vielä neljän kaupungin kuvat julkaisematta meidän reilireissulta. Tänään olisi vuorossa Milano, jossa kuvasin harmillisen vähän. Milano oli ainoa kaupunki, jossa me nukuttiin hotellissa(tosin se oli hyvin pieni, kiinalaispariskunnan ylläpitämä ja se oli ansainnut ainoastaan yhden tähden ;-)) ja huoneessa, jossa oltiin ihan kahdestaan. Se oli myös ainoa kaupunki, jossa taidettiin kunnolla ihan vaan rentoutua, syödä jäätelöä ja viettää yö ilman nukkumapaikkaa (okei kuulostaa hurjalta, mutta oikeestihan se oli täysi vahinko, josta selvittiin viemällä laukut juna-asemalle säilytykseen, menemällä yöksi bilettämään ja sitten aamu-junalla lähdettiinkin jo Pariisiin!). Se oli myös ainoa paikka, jossa miehet oli niin lipeviä, että ällötti, jossa sai kaljaa mäkkäristä ja jossa teki pahaa syödä, kun kaikki tuntui niin kalliilta(puhumattakaan siitä, että ruokakauppoja taisi olla koko kaupungissa tasan kaksi). Siellä myös tunsi olevansa turisti, varsinkin silloin kun et käsittänyt miten yhden vesipullon rahastaminen voi kestää 5 minuuttia. Italialaiset, miksi te käytte niin hitaalla? :-D 

DSC00462

DSC00383

DSC00582

DSC00399DSC00421DSC00432DSC00387DSC00450DSC00424DSC00444DSC00474DSC00456DSC00469

DSC00484DSC00575DSC00552DSC00506DSC00498DSC00569

Italiassa sattui kaikkea hassua. Sen yhden hotellittoman yön lisäksi törmättiin muun muassa sisälle kappeliin, jossa oli menossa juuri klassisen orkesterin harjoitukset, joita saatiin jäädä kuuntelemaan, tavattiin baarin ulkopuolella mies, jolla oli mukanaan pupu(kyllä!), viuhahdettiin keskellä Milanon vilkkainta ostoskatua tekemällä täydelliset Marilynit (hameen helmat, ja tuuletusaukot on huonoyhdistelmä), eksyttiin uuden trendiklubin avaijaisiin, jonne päästiin ilmaiseksi sisään paikan pr-miehen toimesta ja juuri ennen lähtöämme Ranskan puolelle naurettiin katketaksemme, kun poliisisedät tulivat iskemään meitä, vaikka luulimme, että ne heittävät känniset muijat ulos rautatieasemalta. Ja silti ihmettelen, että miksi pidettiin Milanoa ihan turhana paikkana. Siksi kai, ettei tavattu siellä ketään ihmisiä, joiden kanssa oltaisiin voitu kokemuksemme jakaa. Koska voin kertoa, että paikalliset tuntui karttavan turisteja kuin ruttoa, jollei sitten sattuneet tulemaan vikittelemään. 

Mä en jostain syystä syty näille Milanon kuville yhtään, mutta toivottavasti te edes saatte näistä jtn irti :-)