I’m going slightly mad

Mä tiedostan oikein hyvin, että olen erittäin taitava reagoimaan KAIKKEEN hiukan turhan voimakkaasti, mutta silti mua kiukutti, kun joku oli jättänyt edellisen postauksen kommenttilaatikkoon viestiä siitä, kuinka olen ”laiskistunut bloggaamaan”. Voi herran jumala, voi herran jumala. Mulla on työ, joka vie mun aikaani tälläkin viikolla n. 45 tuntia ja en valita, koska jollain sitä on asuntoaan ja yliaktiivisia shoppailuhimojaan rahoitettava. Okei, mulla oli tällä viikolla myös vapaa päivä, mutta sen puolestaan vietin Turussa koulussa. Niin ja odottakaas, päivät ennen koulua vietin luonnollisesti tehden koulutehtäviä ja sunnuntaina oli isänpäivä ja hmmmnnnn…..

You get the point? Mä rakastan mun blogia ja mä rakastan mun lukijoita, mutta yrittäkää ymmärtää, että joskus ei vaan kerkeä. Joskus koneella on myös pelkästään kuvia, joissa joko näyttää ihan raivotautiselta tai sitten laatu on kehno. Tai sitten huomaa lataavansa youtubevideoita kerta toisensa jälkeen nähtäväksi. Tai kirjottelee itselleen ylös postausideoita, jotka unohtaa aina toteuttaa. Olkaa mulle armollisia, koska mä olen maailman suurin lahopää, hiukan ailahtelevainen ja jatkuvasti mukamas kiireinen. Itkuvirrestä mun todelliseen asiaan, eli siihen että: MINÄ SAIN SEN! 

Sillä tarkoitan tietenkin tuota alakuvissa esiintyvää kukkamekkoa, jota ah-niin-rakastan! Kokeilin sen kahta numeroa pienempää siskoa päälleni H&M:n showroomilla, kun saatiin valita itsellemme syksyn sampleja muiden bloggaajien kanssa. Mutta koska takalistoni ei ole tällä hetkellä kokoa 36, jouduin jättämään sen pitkin hampain rekille muiden vietäväksi. Nappasin sentään mukaani mekkoihanuuden siskosen, samaa kuosia olevan kimonojakun, joka itseasiassa hengailee tuossa samaisella rekillä. Se vaan tuntuu olevan kadonnut tuohon kukkapaljouteen :-D 

DSC02435-116.11-1

H&M 29,95e

Niin ja ostinhan mä Turusta jotain muutakin. Kaikista huutavin tarve oli uusille Zaran farkuille, sillä edelliset kuluivat melkein puhki kuukauden reppureissulla. Niiden lisäksi ostin H&M:stä tuon rekillä seuraavana roikkuvan hiekkaisen beigen pitsimekon, jolle ennustan pitkää ikää vaatekaappissani, sekä tuon kultalangalla maustetun neulepaidan. Sovittelin sitä päälleni jo Helsingissä mm..toissaviikolla(?), mutta jätin sen tilapäisessä mielenhäiriössä ostamatta. Hullu Pauliina. 

Kiinnostaisko nämäkin?