I sure do LOVE my demon bebeh!

There is one fucking happy person over here! Just saw the Breaking Dawn part one and it was SOOOOO AMAZINGLY GOOD! Don’t know how to get sleep today :-D 

Jos joltain on joskus mennyt ohi, niin mä en häpeä myöntää, että olen ihan älyttömän kova twilight-fani. Olen lukenut kirjat niin monta kertaa, että olen joskus miettinyt, että olisko mun pitänyt alkaa pitämään jotain tukkimiehen kirjanpitoa kirjan ensimmäisille sivuille. Pidän myös niistä elokuvista, jotka tuntuvat paranevan yksi toisensa jälkeen. Ykkönen oli vielä vähän sellanen kömpelö ja ajoittain myötähäpeän tunnetta herättävä (johtui muuten täysin ohjaajasta :-D), mutta tämä toiseksi viimeinen oli jo ihan ällistyttävä. Kaikki oli kuvattu niin ”aidosti” ja kauniisti. Ja tapani mukaan mä tietenkin pillitin kuin pikkuvauva(muistaakseni noin kuudesti….), vaikka mähän tiedän tarkalleen mitä siinä elokuvassa tulee tapahtumaan. Olen kovin hyvä eläytymään :-) 


Sarjakuva, jonka olen julkaissut ennenkin, mutta nyt se oli vaan taas pakko kaivaa koneen syövereistä. Alkuperästä ei ole mitään muistikuvaa, olisinkohan mä sen weheartit.com:sta joskus löytänyt :-) 

Nyt on taas sellainen olo, etten tiedä miten päin olisin. Tekisi mieli yhtaikaa pomppia tasajalkaa ja itkeä. Mennä huomenna uudestaan elokuviin ja porata vuolaasti koko ajan. Huoh. Ehkä meen vaan nukkumaan tulevan aviomieheni Robert Pattinsonin kanssa, öitä beibet!

ps. mitä kidutusta muuten? Kuka muka jaksaa odottaa VUODEN seuraavaa elokuvaa? Not me.