dreamcatcher

Ikean kansoittama kotini sai tänään jälleen vahvistusta Raision myymälästä, jossa poikkesin koulupäiväni jälkeen. Tärkeimpänä ostoksena oli ehdottomasti ruokapöydän ääreen tulevat uudet istuimet, mutta kyllä mulla oli makkariinkin pientä hankintaa, nimittäin tuo vaaterekki. (Harmaa viltti ja talja myös uusia, mutta ne oli tollasia hupsis-vahinko-ostoksia…) Vanha harmaa rungollinen ei enää kelvannut minulle (oletan siis kaikkien muidenkin tuntevan Ikean kalustevalikoiman yhtä hyvinkin kuin omat taskunsa ;-)) vaan tahdoin makuuhuoneeseeni ohut runkoisen, valkoisen rekin. Se on muotoilultaan kivan simppeli ja sopivan ilmava pieneen tilaan, johon sen tälläsin. Ainut miinus siitä, ettei siinä ole minkäänlaista koukkua tai nypykkää, jossa saisi roukutettua esimerkiksi pikkulaukkuja. Tangostaan kiikkumaan uusi rekkini sai muutamia tämän hetken mekkouutuuksiani, sekä unisiepparin, joka lähti mukaani yli kuukausi takaperin Berliinistä. Eikö se olekkin ihan mahdottoman kaunis? 

DSC02018-1DSC01994-1DSC02021-1DSC02015-1DSC02025-1

Näiden lisäksi makuuhuoneesta löytyy uusi matto, joka on Keskon omaa Diamond Line-mallistoa. Se on ihanan kiiltävänukkainen, ja juuri sopivan siron kokoinen makuuhuoneeseen. Ikkunassa roikkuu uudet verhotkin, jotka toistavat maton tummanharmaata sävyä. Niistä kuvaa joskus myöhemmin sitten :-) Ja niin, tahtoo uudet pussilakanat myös. Turkoosit tropiikin kukat ovat turhan pirteät syysiltoihin. 

Niin ja ps. Katsokaa kuinka paljon tuo makuuhuone onkaan taas muuttunut muutamassa kuukaudessa(click!) :-D Pitäskö vähän rauhottua……