Dear santa…

Olen vielä niin nuori ja pieni, että mulla on lupa kirjoittaa kirjeitä joulupukille, eikö vaan? Täytyy tosin myöntää, että toiveiden kirjaaminen oli äärimmäisen vaikeaa. Olen aika varma, että joulupukilla ei ole niin paljoa rahaa, että se ostaisi mulle Mulberryn Alexan tai uuden laajakuva-objektiivin, joten pitäydyin näissä hiukan mahdollisimmissa (katso kohta 5, se on TÄYSIN mahdollinen!!!!)

1. Tää on kans vähän kategoriaa ei-tule-tapahtumaan, mutta ainahan saa toivoa :-) Tahtoisin kamalasti jonkun pikkukameran, joka kulkisi mukanani joka paikassa. Kynnys ottaa järkkäri mukaan on aina vaan niin pirun suuri. Olympus Pen mini olisi IIIHAN täydellinen. Pliis, haluun, jooko pukki? 

2. Aussieita. Mieluiten tietysti shampoo&hoitoaine&tehohoito-setti. Tarviiko tähän lisätä jotain? Ei, muuta kuin et oon näihin jo vähän koukussa..

3. Dvd-boxeja ihan ehdottomasti. Mun kokoelma vois täydentyä esimerkiksi Gleellä, Rillit huurussa 2:lla ja 3:lla, True Blood 2:lla ja Gossip Girlillä. JA hei, tiedättekö saako sitä MTV:n akwardia dvd:nä? Se on ihan huippu(+ se Matty on aika söppeli…………….)

Downloads39

Miks tää kuva on tällaista mössöä, BUHUU!

4. Kirjoja! Rakastan kirjoja, mutta niitä on aina kauhean vaikea ostaa itselleen(ovat muka kalliita..). Tällä hetkellä himottaisi esimerkiksi Mariela Sarkiman Make up Bible, Whitney Portin True Whit sekä P.C.Castin House of Night-kirjasarja. 

5. Sit kun tulen joulun vietosta kotiin, niin peiton alla vois mun puolesta odottaa vaikka tollanen joku Robert Pattinson. Ei oo ees paha pyyntö, EIHÄN? 

6. Obi belt! Oon etsinyt mieleistäni kimonovyötä niin kuumeisesti, etten jaksa enää, joten annan tehtävän joulupukille. Mulle kävis musta, oranssi tai vaikka pinkki. En oo niin tarkka ;-) 

Lisäksi kelpuutan ehdoitta luokseni suklaata, tyttöhömppää(meikkejä yms.), irtoteetä ja rakkautta<3

Mitä te olette toivoneet?