Dear God, can I have one?

Senkin kirottu sähköposti, joka tiputtelet minulle houkuttelevia tarjouksia, mrr! Tänään se pirulainen päätti esitellä mulle Romwe.com:n sähköpostin, jossa pääasiassa oli kiitospäivän kunniaksi saadut etukupongit. Ja siitä sähköpostista oli niin pirun helppoa klikata itsensä Romwen sivuille, ja sieltä kategoriaan bags……

Voisin ottaa ihan vilpittömästi vaikka kaikki kollaasissa näkyvät omakseni. Harmi kun mun pankkitilini saldo on hiukan eri mieltä :-(  Kollaasista myös huomaa hienosti sen, kuinka tylsä asustemaku mulla on! Kaikki pitää olla simppeliä ja selkeälinjaista. 

Downloads38-1

1. Retro British Green Message Bag  2. Fitted Magnet Hook Yellow-brown Aslant Bag 3. Snack Textured Grey-black Bag 4. Color Contrast Blue Satchel 5. Double Zips Black Single Shoulder Bag 6. Gold Turn Lock Red Envelope Clutch  7. Retro Khaki Aslant Design Briefcase 8. Snack Textured Brown-black Bag 9. Yellow Buckles Satchel Bag 10. Brief Khaki Hand Tote Bag 11. Retro Style Tassel Embellished Brown Bag

Meen nyt sydän verta itkevänä meikkaamaan ja lähden lohtusyömään kiinalaiseen. Toivon hartaasti, että sillä välin joku hyvänmielen-keiju on tuonut nuo kaikki mulle tänne kotiin asti. Sniif, jooko?