Breakfast time!

Tiedättekö niitä aamuja, kun heräät päänsärkyyn ja tiedät jo valmiiksi, että tästä päivästä tulee ihan kamala? Tänään oli just sellanen aamu. Mulla oli ilmeisesti ollut jotain kuumeen poikasta yöllä, olin nukkunut kamalan huonosti ja päässä jyskytti tuhatta ja sataa. Silti en edes harkinnut jääväni kotiin, sillä tiesin töissä olevan kamalasti tekemistä ja armoton kiire. Sellaisina aamuina auttaa vain(buranan ja flunssalääkkeiden lisäksi) pitkä lämmin suihku ja kylpytakkiin kietoutuneena nautittu kunnon aamupala, jolla jaksaa juosta koko päivän pää kolmantena jalkana. 

23.11-1

Tänään ääntä (hyvin käheää sellaista) kohden matkusti kalkkunalla ja kurkulla vuorattu jälkiuunileipä, banaanin paloilla kuorutettu maitorahkakippo ja monta desiä kuumaa suklaateetä(joka ei kyllä maistu suklaalle, ainakaan musta :-)) Elämästä hiukan paremman teki myös se, että ehdin vihdoin selailla viime viikolla postiluukusta tupsahtanutta henkilökohtaista Raamattuani: Trendiä. Ne tosin oli siellä toimituksessa vähän pimahtaneet, ja ehdottivat meillä suomalaisleideille ulkoilua sitten kun se lumi sieltä joskus tulla tupsahtaa. Excuse me, eiks talvella kuulukkaan varjella tarkoin nenänpäänsä jäätymistä? ;-) 

Huomenna tällä muijalla olis muuten vapaapäivä, halleluja! En muista, onko mulla ollut Suomeen takaisin tulon jälkeen yhtäkään sellaista vapaapäivää, jolloin mulla ei olisi ollut joko koulua tai muuta touhuumista. Tuntuu jopa hiukan hassulta, että mulla ei ole huomiselle sovittuna muuta kuin lounastreffit Lauran kanssa :-D Stressitöntä torstaita teillekin, mä menen nyt nukkumaan flunssaani pois!