after yesterday

Kotini on näyttänyt lähiaikoina paljon paremmalta kuin minä, joten sitä on tullut kuvailtua tännekkin enemmän. Tänään näyttää erityisen hyvältä, sillä jollain tapaa pidän siitä, miltä kotona näyttää juhlittujen juhlien jälkeen. (Jos siis sivuuttaa sen tosiasian, että keittiössä on armoton meri punkkupulloja ja karhun kuvalla varustettuja tölkkejä sekä pino lautasia, jotka odottavat, että joku jaksaisi laittaa ne tiskikoneeseen.) Tuoreet kukat koreilevat pöydällä muistona onnittelijoista, ja pino kahvikuppeja ja lautasia lipaston päällä vinkkaa, että vielä olisi pala marjakakkua jääkaapissa syötävänä aamuteen kanssa. Mulla tuotiin eilen vaikka mitä ihania lahjoja, ja mä sain nähdä mitä ihanempia ihmisiä. Suhteellisen onnistunut päivä siis :-) 

DSC02570

20.11

DSC02577

 Penkit on muuten siltä muutaman viikon takaiseltä Ikea-kierrokselta. Pidän niistä oikein kovin. 

Nyt mä taidan keittää suklaateetä ja käpertyä peiton alle lukemaan kirjaa. Illalla harkinnassa Aamunkoi, jos maltan mennä katsomaan sen. Yritän pitkittää nautintoa :-D