3XH&M jacket

Mulla on hiukan omantunnon tuskia. Eilen kävi tosiaan niin hassusti, että ennen kuin menin H&M:n Showroomille päädyin poistamaan samaiselta merkiltä takin alerekistä(joten ei palautusoikeutta). Sitten itse showroomilla meille ilmoitettiin, että saadaan valita vapaasti kolme tuotetta vanhoista sampleista, elikkä juuri niistä, joita käytiin syksyn alussa ihastelemassa. Ja mähän löysin sitten kaksi takkia lisää…. Johtuni myös siitä, että mä en edes kuvitellut mahtuvani koon 36 mekkoihin tai herranjumala, housuihin, kun taas samaisen koon takit on ihan ok. Ja ehkä myös siitä, että bongasin rekeiltä juuri ne takit, joita olin aikaisemmin kaihoisasti katsellut. Joten tässäpä tulisi hyvin pinnallisesti kolme uutta takkiani :-D Niin ja hei, kuvat on vähän mitä on. Siskolla ei oikein toiminut tarkennus ja mä olin niin epävalokuvauksillinen, kun ihminen voi vaan olla, mutta etteköhän te tule näkemään tätä kolmikkoa täällä kyllästymiseen saakka. Joten, saanen anteeksi?

DSC02205-1

Tämä olisi se ihan omilla rahoilla ostettu. Tosin tämäkin maksoi vain 30 euroa, koska oli kuorrutettu nätisti -50%-lapulla. Ja voi kun mä tykkään tästä. Mulla on ollut unelmissa jo useamman vuoden karvatakki, mutta näytän niissä aina poikkeuksetta jääkarhulta. Tämän nahkahihat painottaa pörröisyyttä todella kivasti, lisäksi tuo kaulus on ihanan korkea ja kuuluipa tähän vielä sellainen nahkainen vyökin, jolla sen saa halutessa kurottua tiukemmalle vyötäröltä. 

DSC02240-1

Ah ja voih tämän ihanuuden kanssa! Katselin tätä kaihoisasti syksyllä showroomilla ja odotin kuumeisesti, että se tulisi nettikauppaan. Mutta joko minä missasin sen reissuni aikana, tai sitten tätä ei ole ollut myynnissä kuin vihreänä. Olenko ihan väärässä? Jos olen oikeassa, niin eipähän tule tällaista sitten ainakaan kaupungilla ihan heti vastaan ;-) Takin pehmoinen vuori, pörröinen hupunreunus ja pronssinen väri teki talvesta hetkessä hiukan helpommin siedettävän. 

DSC02270-1

Tämän yksilön minä puolestaan meinasin ensin ostaa tuon karvaisen kaverin sijaan aiemmin keskiviikko päivänä. Takin malli on hauskan ”munamainen”, olkapäälinja on laskettu ja kauluksia voi käyttää joko ulospäin käännettynä, jolloin se on hiukan ryhdikkäämpi tai rintakehällä lepäämässä nappien ollessa kiinni. Lisäksi tämä kaipaa seurakseen kipeästi pitkiä nahkahanskoja ja uutta burgundin punaista lierihattuani ;-) 

Mikä on teidän lemppari? 


Selvennykseksi vielä, nuo kaksi viimeistä takkia sain siis lahjaksi H&M:n showroomilta.