YELLOW+GREY=PERFECTION

En tiedä mitä tykkäilette tästä, että kuvautan välillä päivän asun lattialla, mutta kun ei ole kuvaajaa, niin onhan se vähän pakko :-) Eilen keksin loistavan väriyhdistelmän, jota en ollut aiemmin tiedostanut. Maleeratun harmaan sävyt ja sinapinkeltainen. Nami. Olin suhteellisen mukavuudenhaluinen eilen, joten päälle pääsi Vero Modan kietaisumekko, jonka hameosa on nätisti pliseerattu sekä sen päälle JC:n sinapinkeltainen löllöneule, jonka ostin kesällä alemyynneistä. Ulkovaatteina oli kirpputorilta viime viikolla löytynyt H&M:n villakangastakki, Seppälän uudet nahkahanskat, joissa on hauska neulevarsi, jolloin hanskoja voi pitää sekä lyhyinä että pitkinä ja Elloksen luottonilkkurit. Laukkuna oli vaihteeksi tuo NewYorkerin supersöpö leopardilaukku, se kun tuntuu näyttävän hyvältä minkä kanssa tahansa. Mitäs tykkäätte asusta? :-)