Toinen valinta

Viimeisimmässä postauksessa kävikin ilmi, että Lokakuun Spartoo-postauksissa on oma teemansa. Ideana oli, että saisin tilaisuuden valita vain neljä kenkäparia loppuelämäni ajaksi. Ensimmäisenä valintana oli mustat, klassiset korkokengät, joiden kanssa voisi koluta kaikenlaisia tilaisuuksia juhlista työedustamiseen. Vaikka ensimmäinen valinta olikin hyvin hyödyllinen, se ei ollut ehkä minulle ominaisin, toisin kuin tämä toinen. 

Toinen valinta on varrelliset saappaat tai nilkkurit, joissa voisin valehtelematta elää vaikka koko loppuelämäni. En taida syttyä milleen kenkäparille niin paljoa, kuin kauniille nilkkureille. Kokosin kollaasiin muutamia vaihtoehtoja, joista eniten minun tyylisiäni ovat nuo jumalaiset Tommy Hilfigerin pitkävartiset saappaat, jotka olisi helppo yhdistellä sekä farkkujen että hameen helmojen kanssa. Myös nuo vaaleat Cafe Noirin kengät ovat ihanat, mutta itseni tuntien, uskoisin että mustille olisi vaatekaapin värimaailman puolesta enemmän käyttöä. 

Desktop2-1

Korkoa kengissä saisi olla hiukan tai ei ollenkaan. En oikein perusta muutenkaan korkeille koroille, vaikka myönnän toki, että ne ovat pirun hienon näköisiä. Minua ja minun päkiöitäni puhuttelevat enemmänkin matalat korot, joilla saa kuitenkin sitä toivottua lisää ryhtiin. Olisiko nilkkurit/saappaat teidän yksi valintanne? Mitkä ovat kollaasista teidän lempparinne? 

ps. postaus on muuten ajastettu!