SNIIF

No MORO flunssa! Mulla olis tänään Halloween-bileet, joita olen odottanut kuin kuuta nousevaa (rrrrakastan naamiasia!) ja arvakkaapa kenen kurkkussa on maailman suurin limapallo ja nenä tuhisee ja pää särkee ja on kylmä ja raaaah…. Mutta mähän en lannistu, vaan kävin heti aamusta apteekista ostamassa kaikenlaisia tohtorin välineitä, joilla aion vakaasti selättää flunssani iltaan mennessä (tiedän ettei tule tapahtumaan, mutta toivossa on hyvä elää ;-)) Samalla reissulla hain kaupasta lohdutukseksi tuoretta leipää ja tulin kotiin tekemään herkkuaamupalaa. En olekkaan tainnut syödä vaaleaa leipää kertaakaan Interrail-reissun jälkeen :-D Siellä tuli sellainen lievä yliannostus! Kuvia siis aamupalasta ja muutama räpsäisy olohuoneestakin, kun aamulla oli jotenkin ihanan valoisaa. Nyt ajattelin napata buranan ja mennä vielä muutamaksi tunniksi peiton alle, kun tuntuu, että aivot ei oikein pelitä kunnolla.

DSC01709-1DSC01743-1DSC01707-1DSC01745-1

PS. Arvatkaa, mikä olen illalla? Voin kertoa, että asustukseen kuuluu pikkumyy-nuttura ja paljon vaaleaa puuteria ;-)