RedWine

Sanoisinko, että huh huh! Tuhlaajatyttö palasi eilen kotiin iltalennolla Lontoosta ja mulla on vieläkin pientä väsymystä. Yöllä olin niin hyberaktiivinen, että tein vaikka mitä turhuuksia nukkumisen sijasta, kuten järjestelin kenkäkaappia(?) ja siivoskelin lomani aikana tyhjentynyttä asuntoa. Juhon muutettua pois mulla ei ole isossa olohuoneessakaan muuta kuin muutama lipasto ja nojatuoli :-D

Ajattelin alkaa purkamaan noita lomakuvia jotenkin tuolta, vaikkapa niin, että yksi tai kaksi postausta aina kaupungista? Kuulostaako ihan hyvältä? Kuvia on sellaset rapiat pari tuhatta, että vähän jänskättää jo nyt tuo urakka :-D Mutta jottei teidän tarvi odotella niitä, mä ajattelin jakaa teille tämän päiväistä asua.

Ihan vain omaksi ilokseni tahdon kertoa, että naamapäivä oli erittäin surkea, syytän siitä väsymystä ja ehkä tottumattomuutta siihen, että miten sitä nyt oikein näyttäisi ihmiseltä. Kuukausi reppureissaajana ei ole ehkä ollut sitä mun elämäni kauneinta aikaa, mutta taatusti ehkä ihaninta :-) Lisäksi mun naama muistuttaa lähinnä perunapeltoa ja tukkakin on aika huvittava. Se vaaleni roimasti milanon ja pariisin aurinkoisina päivinä ja on hiukan venähtänyt muutenkin. Kampaaja-ajan voisin varata :-D Vaatteista puolestaan tykkään ihan kamalasti. Kiva pukeutua syksyisesti, vaikka pakko myöntää, etten odottanut Suomessa olevan ihan näin kylmä, hrr!

DSC01470-1

DSC01472-1


Mekko NewLook(ostettu Lontoosta)/ Bikertakki Seppälä/ kaulahuivi Gina Tricot/ Laukku Zara/ bootsit Dinsko/

Tämä päivä meni ohi ihan vilahduksessa. Kampesin itseni sängystä ylös puolen päivän aikaan, nautin mahdollisimman kuumasta ja pitkästä suihkusta(kera hiusnaamion ja naaman kuorinta-aineen, aah!) sekä söin aamupalaa pienen epäuskon vallassa. En oikein meinannut sisäistää sitä, että olen kotona :-D Näin isosiskoani ja Sohvia, joita oli ollut kamala ikävä. Ja purin jopa laukkunikin. Nyt voisin ehkä mennä nukkumaan, vaikka en ole valveillakaan ollut kymmentä tuntia kauempaa. Huomenna tahdon nähdä äitini, kummitätini, pikkusiskoni ja vaikka ketä muita :-)