Outfit 23/10

Tästä krapulanaamasta tuli tänään taas aivan jäätäviä kuvia, mutta aivan sama, koska päivän vaatteet olivat omaan silmääni niin kovin kivat. Rusehtavan oranssi mekko(jossa on muuten hauskasti avoin selkämys, sekä takaa pidempi helma) sai seurakseen maaston vihreää, leopardikuvioisen laukun ja tietysti hiukan mustaakin. Mekon päällä on se muistaakseni Emmin bloggaajatakiksi nimeämä H&M:n jakkutakki, jonka ostin jo siltä taannoiselta Helsingin reissulta, jolloin olin ihastelemassa samaisen ketjun showroomin antimia. 

23.10


Takki H&M/ Mekko Forever21/ kaulahuivi Gina Tricot/ laukku NewYorker/ nilkkurit Ellos/ 

Euroopan reissu teki muuten suhteellisen hyvää mun pukeutumisinspiraatiolle, heti kun olin palautunut kotiin paluun alkujärkytyksestä. Suomessa yhdistellään vaatteita aina niin konservatiivisella otteella, että esimerkiksi ranskalaisten naisten asukokonaisuuksia oli ilo katsella. Jollain tapaa siirsin havaintojani myös omaan pukeutumiseeni, sen verta rennolla otteella olen vedellyt vaatteita lähiaikoina päälleni. Tämäkin asukokonaisuus syntyi rapiassa kahdessa minuutissa, kun isosisko herätti mut ja vaati mua nousemaan ylös tuplapeittojeni alta. Aamun nopeuden voi myös huomata tuosta hiuskuontalon rähjääntyvyydestä. Onneksi sentään sain värjättyä sen kammottavan tyvikasvun piiloon aiemmin tällä viikolla :-)