Kolmas valinta

Oletteko lukeneet jo aiemmin tässä kuussa julkaistut postaukset, jotka käsittelevät yhteistyökumppaniani Spartoo.fi:tä? :-) No pieneksi kertauksesksi, kaikki tämän kuun postaukset ovat a) ajastettuja, sillä minä pyyhällän tällä hetkellä jossain päin Eurooppaa ja b) kaikki postaukset pyörivät yhden idean ympärillä. Ideana oli valita neljä kenkäparia, joiden kanssa ainoastaan pitäisi pärjätä koko loppuelämä.

Ensimmäinen vaihtoehto oli mustat, klassiet korkokengät, jotka toimivat kaikissa edustustilaisuuksissa ja juhlissa ja toinen pitkävartiset saappaat/nilkkurit, jotka on helppo sovittaa kaveriksi sekä farkuille että mekoille, kunhan ne valitsee omaan tyyliin sopivaksi. Kolmanneksi valitsin yhden kenkälemppareistani, eli balleriinat. En keksi yhtään sellaista kenkäparia, jotka olisivat yhtä monikäyttöiset että ajattomat. Kaikista parasta ballerinoissa on myös se, että niillä ei tunnu olevan minkäänlaista ikärajaa. Ne näyttävät aina hyviltä iästä riippumatta.

Desktop3-1

 Oikein klassista ja yksinkertaista mallia haettaessa kengän kärki on pyöreä, väri musta, joko korkeakiiltoinen tai matta ja varpaiden päälle keikkuu pieni rusetti, joka tuntuu olevan vuosi toisensa jälkeen yhtä tyylikäs. Jos tahtoo olla hiukan ”villimpi” voi balleriinansa valita hiekkaisen beigeinä tai leopardikuvioon puettuina. Kaikki neljä ovat täydellinen pari pillifarkuille, kesämekoille ja miksei sortseillekkin. Mitä te tykkäsitte minun balleriina valinnoistani? Olisitteko itse rohkeampia värien ja mallien suhteen?