Here, Kitty Kitty…..

Mulla oli lauantaina kovin kivat vaatteet, mutta unohdin täysin kuvauttaa ne jollain viattomalla kanssaeläjällä, joten saatte tälläisen alkeellisen lavastuksen likaisella olkkarin matollani ;-) Mun oli alunperin tarkoitus käydä seuraavissa tamineissa vaan siskon kanssa syömässä ja ryystämässä yksi siideri, mutta päädyinkin vielä sen jälkeen kavereiden kanssa katselemaan jotain kummaa rokki-poikabändiä ja sen jälkeen vielä baariinkin. Ei siis ollut ehkä ihan mikään baarivaatetus, mutta samapa tuo :-) 

DSC01586

NewLookin ylisöpö kisumekko sai seurakseen mustat nilkkurit, beigen pikkulaukun ja rusetin vyötärölle. Hiukset mulla oli oletettavastikkin kiharalla (niillä samoilla, jotka näkyy sunnuntain asukuvissa) ja meikki oli suhteellisen yksinkertainen. Huulissa oli vain hiukan punaista huulikiiltoa ja silmissä ripsivärin lisäksi ohut eyeliner-rajaus. 

DSC01590DSC01591DSC01595


Mitäs tykkäätte mun kisumekosta? Musta se oli niin vastustamaton (ja ainoa kappale alerekissä), että mun oli pakko kotiuttaa se, vaikka siinä onkin ”vähän” tollasta pikku tyttö meininkiä :-) 

Kiinnostaisko nämäkin?