Ensimmäinen valinta

Tämä on ajastettu postaus teille ihanille lukijoilleni siellä Suomessa. Ajattelin sekä helpottaa hiukan omaa paluutani arkeen, ja ajastaa teille lokakuun Spartoo-postaukset näin etukäteen sekä pitää blogissa edes jonkunlaista eloa. Mietiskelin hiukan, että mitens mä saan teille väännettyä lonkalta yhteensä neljä postausta, mutta sitten keksin sellaisen hauskan teeman, kuin: Jos saisin valita tasan neljä kenkäparia, joiden kanssa pitäisi pärjätä loppu elämäni, mitkä ne olisivat. 

Kenkäpari numero yksi, mutta ei kuitenkaan se tärkein on klassiset mustat korkokengät. Kenkien pitäisi olla ehdottomasti nahkaiset, joka kiiltävät tai matat. Mieluiten ilman mitään ylimääräisiä yksityiskohtia. Sallittakoon tuollaiset kauniit nyöritykset kantapäässä tai nostettu varsi, ne kun tuovat kenkiin vain kaunista särmää. Melissan kengät ovat myös hauskat, koska ne on tehty muoviseoksesta, joka tuoksuu vienosti. Nami :-) 

Desktop1-1

Mietin, että klassiset korkokengät voisivat olla myös nudet tai ruskeat, mutta näissä on ongelmansa. Ruskea ei tunnu istuvan aina juhlaan ja nude saattaa olla vain hetken huumaa korkkarimuodissa. Joten perusmusta olkoon siis valintani! Onko kollaasissa sellaisia korkokenkiä, jotka te kelpuuttaisitte omaksenne? Tai onko teillä muita ehdotuksia kengiksi, joilla voisi kahlata sekä juhlia, työtilaisuuksia että muuten vain edustaa?