burgundy lips and lilac nails

Näin syksyn tullen tunnen kummaa viehätystä punaisen eri sävyihin, vaikka luulin, että teini-ikäinen Piukku ehti kuluttaa sen värin jo niin loppuun, etten pukisi sitä enää koskaan päälleni. Erityisesti asusteissa punainen, oranssi ja violetti näyttävät syntisen hyviltä. Siispä lähipäivinä ranteeseeni on eksynyt kerta toisensa jälkeen rypäs oranssia ja kultaa, huuleni olen sutinut jollain tuhansista huulipunistani ja kynnenpäätkin ovat verhoutuneet vuoroin violettiin, vuoroin synkkään viininpunaiseen. Myös nenänpääni on elänyt tunnelmassa mukana, olemalla ihanan punakka kaiken niistämisen jäljiltä  ;-) 

DSC01636-1DSC01627-1DSC01630-1

Kynsilakat BarryM&MaxFactor/ Huulipunat+rasva Nivea&MaxFactor&Kiehl’s/ rannekorut Forever21&Primark&2ndhand/ sormukset Forever21&H&M/ sulkakorvakoru Zara/ 

Tänään oli muuten hyvä päivä, huolimatta siitä, että pääni tuntuu pikku hiljaa paisuvan yhä isommaksi kaasupalloksi(ja siitä, että nukuin pommiin…). Ehkäpä parasta oli se, että kotimatkalla töistä päätin pistäytyä kirpparilla ja tein kivoja löytöjä. Mukaani lähti harmaa villakangastakki ja niille kaveriksi UGGmaiset tossut, joista roikkui sieviä  tupsuja. JA vaikka en saisi ostaa laukkuja, ostin myös sellaisen. Se on fuksian punainen, ja jollain selittämättömällä tavalla se muistuttaa minua Balenciagasta :-D Ajattelin huomenna käydä ostamassa sille oman pikku ketunhännän, joko ruskeana tai harmaana. Niiden lisäksi löysin myös ihanan ikivanhan jalkalampun kahdellakympillä ja se saikin kodin olohuoneen nurkasta. Tai sitten parasta oli se, että töiden kautta tilaamani matto ja verhot tulivat ja sain annettua makuuhuoneelle hiukan syksyisemmän ilmeen. Lupaan ottaa kuvia, mutta vasta sen jälkeen, kun olen käynyt ensi viikon alussa Ikeassa. Makuuhuoneeni kaipaa vaaterekkiä ja olohuoneeni tauluhyllyjä ja ruokapöydän penkkejä :-)