Syyslemppareita

Pyysin ideaa postaukselle, jonka voisin ajastaa teille siksi aikaa, kun olen itse reissussa. Joku hetti ilmoille kivan idean, että voisin kertoa, mitkä ovat minun tämän syksyn lemppareitani. Kuten varmaan olette huomanneet, minulla on tapa innostua aina KAIKESTA, joten ajattelin nyt vain esitellä teille kaksi lempparia, joiden ympärillä mun tämän hetkiset vaatehankinnat on lähinnä pyörineet. 

Koko näytön kaappaus 16.9.2011 00155

Metallivärit on tällä hetkellä mun ehdoton kuolailun kohde. Kun ne on vielä simppeleiden leikkausten muodossa ja säväyttämässä muuten arkisia vaatekappaleita niin lääh. Ehdottomasti sanokaa ei metalliväreille, jos ne on makkarankuorimekossa, jooko :-D Jostain syystä metallin kiilto näyttää ihanan raikkaalta myös paljettien muodossa. Onneksi vaatekaapissa on valmiina muutaman vuoden takaa jo paljeteilla vuorattu liivi sekä pikkujakku. Metallivärejä edustaakin sitten Zaran kimonotakki sekä hopeisesti kuultavaa kauluspaita. 

Koko näytön kaappaus 16.9.2011 02819

Toinen ihanuus, joita tunnun hamstraavan itselleni kiitettävällä tahdilla on neuleet. Sama onko ne neulepaitoja(mieluusti pyöreäkauluksisia), viittoja, liivejä vai hameita, ne ovat yhtäkaikki ihania. Niiden avulla on myös helppo pukea liian kesäisiltä tuntuvat vaatteet syksyyn. Kesäisen kepeä maksihamekin saa uuden ilmeen, kun yhdistät sen laatikkomaiseen neulepaitaan. Jostain syystä näissäkin viehättää erittäin linjakkaat ja yksinkertaiset leikkaukset. Väreinä mieluisimpia ovat paahteiset punaiset, oranssit ja ruskeat sekä jalokivivärit. Tosin en ole törmännyt vielä yhteenkään smaragdin vihreään neuleeseen, nyyh!