Some answers

Kuinka usein peset hiuset?(Oot kirjotellu että ”hiuset pesin niin ja niin monta päivää sitten” ja mun mielestä sun hiukset ei oo kuvissa näyttäny likasilta, ja mun ite on pakko pestä monesti viikossa)- Pesen hiuksiani n. 2-3 kertaa viikossa, riippuu hiukan siitä mitä on ohjelmassa :-) Yleensä tulee pestyä kerran viikolla ja kerran viikonloppuna! Mullakin oli ennen kamala pesukierre ja ahdistuin, jos en saanut pestyä hiuksiani kerran päivässä.

Milla kameralla kuvaat tai mitä muokkausohjelmaa käytät kun nää sun kuvat on niin ihana sävyisiä? – Kamerani on Sony DSLR-A300 ja kuvani muokkaan picasan avulla 

Mitä olet ajatellut tehdä tuon koulun jälkeen? aiotko vielä hakea korkeakouluun? – Ajattelin pyrkiä uudestaan Metropolian Vestonomi-koulutukseen, ja toivottavasti tällä kertaa tärppää!

millaista musiikkia kuuntelet yleensä? -Hmmmn, vähän kaikenlaista. Lemppareita on mm. The Pierces, Rihanna, Marina and the diamonds yms. :-) Tykkään jostain syystä aina paljon enemmän naisartisteista!

 Downloads31

What is(are)your fashion icons? (I love your blog, byt the way :) – I take influences from everywhere. Celebrities whose style I like is for example Katie Holmes, Whitney Port, etc.

Mutta onko olemassa vaatetta jota et mielläsi taikka mistään hinnasta laittaisi päällesi ? (: – Hmmn, ainakin järkyttyisin pahasti mielenterveydestäni, jos kulkisin kaupungilla sellaisilla basaarifarkuissa(voimakas valkoinen kulutus reisissä+pyllyssä) ja jossain liekkihupparissa :-DD  

Millainen olit ala- ja yläasteella? – Aijai, aika paha :-D Ala-asteella olin todella innostunut lukemisesta ja piirtämisestä. Ylä-asteella olin puolestaan helvetin rasittava teini. 


Millainen kämppäsi on (tilava,värikäs, sopiva, rento yms.)?
 – Mukava ja kodikas. Tykkään sisustamisesta, ja olen aika suureellinen. Jos esimerkiksi muutan, niin kaikki pitää olla heti paikallaan, ja joka puolella pitää olla heti kalusteet, verhot, koristetyynyt yms :-D Mun kaverit on joskus sanonut, että mun asunnot ei ikinä näytä kakskymppisen kämpältä, taidan siis panostaa sisustukseen normaalia enemmän :-) 

Downloads30 


Lempi blogi/blogit? 
– NFV ja Auroran henkarit :-) 

Mikä oli sun haaveammatti pienenä? – Sisustussuunnittelija ja kokki :-D


Voisitko ikinä seurustella naisen kanssa?
 – En. 


Jos saisit päättää vaan kolme väriä mihin sun pitäis pukeutua loppu elämäs, mitä ne olis? 
– Apua, ilkeetä! Nooo, musta, valkoinen ja nude kai sitten, nyyh. Tai sitten valkoisen tilalle vihreä, hmmn..


Mitä kirjotit lukiossa? 
– Kirjoitin äidinkielen, matematiikan, englannin, psykologian ja uskonnon. 


Mikä oli sun keskiarvo ysin päättötodistuksessa?
 – Pitäskö tällänen muistaa? :-D Varmaan joku 7,5. En ole kovin hyvä matemaattisissa aineissa enkä kielissä.

mikä/mitkä innoittaa sun pukeutumista? – Lehdet, muotiblogit, elokuvat, inspiraatiosivustot, muotinäytökset ja tavalliset kaduntallaajat :-) 


millä kameralla kuvaat? Mitä olet tykänny siitä?
 – Sony DSLR-A300! Ihan kiva, kompakti peruskamera. 


Voisitko tehä joskus jonkun hiuspostauksen siitä miten teet ittelles aina noin ihanat kiharat?
 – Ei se ole vaikeaa :-) Mm. GHD:n sivuilta löytyy opastusvideoita! Sit vaan hyvä rauta, lämpösuojaa ja kärsivällisyyttä.

Downloads29


Mikä olis unelma kaupunki mis haluisit asuu? Ja miksi?
 – Helsinki, mutta en oikein osaa perustella. Kai musta vaan tuntuu, että siellä olisin askeleen lähempänä unelmiani. 


Paras ulkomaan reissu? – Matka Samokselle, mutta musta tuntuu, että tuo tuleva reilireissu tulee olemaan se paras!


Lempiväri vaatteissa? Entä asusteissa?
 – Vaatteissa pehmeät nuden sävyt, mutta sellaiset jotka taittavat enemmän ruskeaan, kuin punaiseen! Asusteissa, hmmn, jos ovat nahkaisia/mokkaisia ehdottomasti mustia tai vaalean ruskeita. Koruissa pidän paljon kullan ja mustan yhdistelmästä. 


Suosikki kengät? 
– Dinskon nilkkurit, jotka muistuttavat hiukan Acnen Pistolseja. 


Tykkäätkö kiilakoroista? (perustelut…?)
 – Tykkään :-) Jostain syystä niillä on mun mielestä vaikeampi kävellä, kuin tavallisilla koroilla, mutta erityisesti nilkkureihin sopivat kiilakorot hyvin. 

Mikä on lempiasusteesi? – Ehdottomasti mun Espritin teräskello. Vielä kun se olisi kultainen, mmm<3


Entä Luonnollinen hiustenvärisi?
 – Aika lähellä nykyistä, tosin se ei ole näin punertava. Siis sellainen perus hiiren harmaa :-)

Downloads28 


Mikä on paras elokuva jonka olet nähnyt?
 – Katselen ihan kamalasti elokuvia, joten vaikea valita. Ainakin sellaisia ikuisuuslemppareita on Fifth Element ja V niin kuin Verikosto. Ja mulla on myös paheena katsella salaa kaikkia rakkauselokuvia….


Entäs viimeisin?
 – ÖÖ..the Rebound eilen illalla, sitä edellinen oli vettä elefanteille toista kertaa(hih hih, Pattinson<3) ja sitä edellinen The red ridding hood, joka oli ihan sikahyvä! 


Jos saisit olla päivän joku muu, kuka olisit?
 – Joku mies, niin ymmärtäisin mitä niiden päässä liikkuu :-DD 

mikä on sun lempivaate? :) – Ehkäpä se Garden Collectionin kukkarimpsumekko, jota käytän välillä vähän turhankin paljon! 

entäs millaista tyyliä/vaatetta et voisi itsellesi kuvitella? :)– Gootti-, punk- tai kunnon teinityyliä. 

mikä on sinun lempikauppasi ja ketä sinä ihailet? ♥ :) – Lempikauppa ehdottomasti Zara ja ihailen kaikenlaisia naisia, yleensä sellaisia, jotka näyttävät rennon tyylikkäiltä! 

sä tuskin hirveen mielellään jakelet koko ihmikunnalle raha-asioitas mut miten sul riittää rahat noitten kaikkien ihanien ja kauniisti istuvien vaatteittes ostamiseen:)? – Tekemällä töitä :-) Olen ollut kohta kuusi vuotta töissä, yli vuoden jo vakituisena ja kokopäiväisenä työntekijänä! 


ja ootko sä tästä samaa mieltä, että sä muistutat hiukan adelea? teis meinaan on vähän samaa näköä (sillon ku adelel oli viel ne pitkät hiukset) ja te ootte molemmat aikas vahvoja persoonia ja superkauniita<3!
 – Aijaa? En ole ikinä vielä tällastä vertausta kuullutkaan :-) Ehkä mä sitten hiukkasen muistutan, jos olet kerran sitä mieltä! 

Downloads32

Mitkä ovat paikkakuntasi parhaat kirppikset? – Fida ja Kirppis Kakstaso!


Mikä yksi sana kuvaisi sinua parhaiten?
 – Voimakastahtoinen

Mitä tykkäät Forssasta, haluaisitko muuttaa sieltä muualle? Itse pidän Forssaa ankeana ja rumana kaupunkina, mutta sä saat jopa sen näyttämään kauniilta :) – Ei Forssassa mitään vikaa ole! Tahtoisin asua jossain muualla, mutta en pidä yhtään hulluna ajatuksena, että palaisin tänne joskus takaisin.

Miten pitkään olet seurustellut? – HERRAN JEESUS, tajusin just et meille tuli tällä viikolla neljä vuotta täyteen :-DDDD 


Montako seurustelukumppania sulla on ollut?
 – Yksi, jos jotain typeriä teiniseurusteluita ei lasketa. Eikä niitä lasketa. 


Lempiruoka, mitä itse väsäät?
 – Ehkäpää kanapasta rucolan ja balsamicosiirapin kanssa. 


Lempi kosmetiikkamerkki ja miksi?
 – Ehkäpä MaxFactor, joka tekee tosi hyviä meikki- ja peitevoiteita.


Ps. Minusta muistutat joissain kuvissa Lauren Conradia! Oikeasti. (esim tuo aurinkolasikuva bannerissa) :)
 – Hahaa, lisää julkkiskaksosia :-D Mutta kiitos, koska LC on IHANA<3

Downloads33

Asutko Forssassa? Ootko aina asunut siellä? – Kyllä vaan! Ja ei, asuin vielä vuosi sitten Jokioisilla, joka on ihan Forssan vieressä. Muutin sieltä pois, kun huomasin koko elämäni siirtyneen Forssaan. Täällä oli työ, lukio, poikaystävä ja kaikki kaverit. 

Kuinka vanha oot? – Olen syntynyt -91, ja täytän 20-vuotta marraskuussa! 

Mitä ottaisit mukaan autiolle saarelle? – Jos oletetaan, että pääsisin sieltä joskus pois, niin Juhon. Jos oletetaan että en, niin moottoriveneen. 


Millainen olisi unelmien kotisi?
 – En jostain syystä ole omakotitalo-ihmisiä, joten joku ihana kattohuoneisto, jossa olisi valkoiset lankkulattiat, isot ikkunat ja persoonallinen sisustus. 

millainen on sun kaveripiiri ? – Pieni, mutta ihana :-) 

onko sinulla sisaruksia? – Siskoja löytyy :-) Toinen neljä vuotta vanhempi, toinen 17 vuotta nuorempi!

onko unelmia? jos on mainitse 3 – Sellaisia unelmia, joita voin kailottaa kaikelle kansalle on tietenkin se, että pääsen opiskelemaan haluamaani kouluun ja sitten myöhemmässä elämässä saan unelmaduunin ja unelmakämpän. 

missä koulussa olet? – Käyn Faktian aikuiskoulutuksessa Vaatetusalan erikoisammattitutkintoa, josta valmistuu pukeutumisneuvojaksi.

seurusteletko viel? – Kyllä!

asutko turus? – En, Forssassa!

miltä aloilta sulla on työkokemusta? – Olen toiminut myyjänä viimeiset n. kuusi vuotta! 

(vastaukset kirjoitettu muistaakseni torstaina, siksi saattaa aikamuodot olla jossain hiukan outoja :-))