Silver

DSC08745-1DSC08749-1

Mun eilisen Turun reissun ainut vaateostos, joka on ihan mahtava, iiih. Olen etsinyt jo kohta kaksi kuukautta jotain hohtavaa, metallin kiiltoista neuletta tai t-paitaa, mutta en ollut löytänyt millään sitä oikeaa. Sitten törmäsin tähän kimonoihanuuteen ja pähkäilin pitkään suostunko sijoittamaan siihen kuusi kymppiä, ja nyt voin kertoa, että ei harmita sitten yhtään. Jos ostat jotain, joka pistää sinut hymyilemään, kuin vain vilkaisetkin sitä, niin uskoisin että se on rahansa väärti :-) Mitäs te tykkäätte? Tämä yhdistetään takuulla valkoiseen t-paitaa, pillifarkkuihin ja nilkkureihin. 

ps. olin hämmästynyt, kun yritin etsiä tätä Zaran sivuilta, ja se löytyikin t-paidoista. Ja lapussahan tosiaan lukee, että se on jotain T-paitojen Exclusive-mallistoa. Ei toi kyllä musta mikään t-paita ole, mutta mikäpä minä olen sanomaan :-D