Petite Mendigote

Tässä tuli tämän kuun kolmas Spartoo-postaus ja samalla ensimmäinen floppi, mitä tulee kyseiseen yhteistyökumppaniini. Laitoin viime viikolla menemään tilauksen, jonka pääosassa oli siskolleni synttärilahjaksi tilaamani laukku, joka on aivan ihana. Se oli vuorikangasta ja jokaista pikku yksityiskohtaansa myöten täydellinen laukku siskolleni. Otin siitä muutaman kuvankin äsken, ennen kuin luovutin sen siskoni hellään huomaan ja ajattelin että tekin voisitte tahtoa nähdä ne? 

Ja sitten se floppi. Siskoni laukku ei kattanut koko lahjakorttia, joten päätin tilata itselleni jotain pikkuista. Alennuksesta löysin Petite Mendigoten hiekkaisen beigen laukun, jonka pinnassa oli painatettuna käärmeennahkakuvio. Painotan vielä, että värisävynä oli muistaakseni beige tai khaki. No, kuvat varmaan kertovat kaiken: 

DSC09004-1DSC09011DSC09010-1

Laukku on maastonvihreä. VIHREÄ! Hyyi. Lisäksi olin jotenkin saanut sellaisen kuvan, että laukusta saisi helposti clutchmallisen, mutta ei sekään taida oikein onnistua. Plööp! En oikein tiedä mitä tekisin tämän kanssa. Se ei mielestäni ole oikein edes kaunis, lähinnä vähän tunkkaisen näköinen. Mitä mieltä siellä päässä? Harkitsen vakavasti palauttamista, hmph! Spartoolla on tosin onneksi 30 päivän palautusoikeus, joten taidan katsoa asiaa uudelleen, kun palaan reissusta. 

Niin ja muistakaa, että Spartoolle on tullut paljon kenkä-uutuuksia! Sieltä löytyy mm. muutamat suhteellisen upeat saappaat.