MySuelly

Yksi mun ehdoton lempparimerkkini Spartoon valikoimassa on MySuelly, joka on vasta muutaman vuoden vanha yritys. Inspiraatio merkin tuotteisiin tulee 50-luvulta ja erityisesti Mad Men-sarjasta, ja sen näkee. Tuotteet ovat simppeleiden linjojen, hauskojen pikku yksityiskohtien ja väriloiston ilottelua. Eriyisesti pidän merkin laukuista. Niistä näkee, että suunnittelijat ovat todella miettineet tuotteidensa ulkonäköä. 

Minun suosikkejani on Marco Medium-lompakko, jossa nude on saanut kaverikseen karkkipinkkiä sekä Joseph, jossa rakastan sekä linjakasta muotoilua että tuota ihana syksyistä oranssia. Noita kumpaakin kelpaisi keikutella käden jatkeena, ja en nyt sanoisi, etteikö esimerkiksi tuo Simonekin lämmittäisi aika paljon mieltä :-) 

Downloads27-1

Ainoa vika, jonka tuotteista keksin, on hinta. Ihan sellaisessa tilanteessa en ole vielä elämässäni, että olisin kykeneväinen maksamaan laukusta tai lompakosta 200-500 euroa, vaikka kuinka haluaisinkin. Mutta jos ei ole mahdollista ostaa jotain kyseistä tuotetta, niin inspiroituminen ja unelmoiminen on ainakin ilmaista. Tai sitten, jos en saa noita ihanuuksia millään mielestäni niin alan säästökuurille :-D Puuroa tästälähin lounaaksi, ehh! 


Mikä MySuellyn tuotteista on teidän lempparinne? Vai voiko olla, että ette pidä mistään? 


EDIT// hei, valistin itseäni tässä sen verran, että ilmeisesti ei riitä, että olen tehnyt teille selväksi monesti, että teen yhteistyötä Spartoon kanssa, vaan se pitää mainita erikseen jokaisessa kyseiseen yritykseen liittyvässä postauksessa. My mistake, yritän olla jatkossa tarkempi :-)