Milanoterkkuja!

Buongiorno! Makoillaan tällä hetkellä hotellimme(ensimmäinen hotelli juhuu!) sängyillä ja katsellaan jotain italialaista laulukilpailua. Saatiin aikaiseksi lähteä prahasta(saatan ehkä muuttaa prahaan ihan vain tiedoksenne) maanantaiaamuna ja matkattiin wieniin, jossa vietettiin vain muutama päivä katsellen nähtävyyksiä ja jumittaen hostellilla, jossa ei ollut muita kuin japanilaisia meidän lisäksi. Eivät ole kummoista seuraa voin kertoa :D Käytiin me myös mm. Forever21:ssä ja juomassa ylihinnoltetua viiniä jossain pikkasen fiinissä ravintolassa. Italiaan matkattiin viime yö nukkumavaunuissa ja täällä ollaan lähinnä naurettu paikallisten hitaudelle, juotu hemmetin kamalaa cappucinoa ja yritetty löytää mulle uusia ballerinoja ilman tulosta. Huomenna ajateltiin tehdä jotain niinkin imelää kuin ottaa turistien näköalabussi, jotta meidän ei tarvitse kävellä enää metriäkään metroasemilla juoksemisten lisäksi.
Tää kuulumisten kirjoittelu tuntuu niin laimeelta, kun tosiasiassa on tapahtunut vaikka mitä ja olen ihan täpinöissäni vaikka ei varmasti siltä kuullosta :) lisäksi suomeksi kirjoittaminen tuntuu omituiselta, kun ollaan höpisty keskenämmekin vaan lähinnä englantia! Haluaisin jotenkin välittää teille tämän vapauden fiiliksen mikä täällä vallitsee, mutta taitaa olla turha toivo :)

Nyt syön tämän illan päivällisen pitsan tähteet ja huikkaan vähän viiniä kurkusta alas. Hyvää yötä kaikille suomineidoille siellä ruudun toisella puolen!Buongiorno! Makoillaan tällä hetkellä hotellimme(ensimmäinen hotelli juhuu!) sängyillä ja katsellaan jotain italialaista laulukilpailua. Saatiin aikaiseksi lähteä prahasta(saatan ehkä muuttaa prahaan ihan vain tiedoksenne) maanantaiaamuna ja matkattiin wieniin, jossa vietettiin vain muutama päivä katsellen nähtävyyksiä ja jumittaen hostellilla, jossa ei ollut muita kuin japanilaisia meidän lisäksi. Eivät ole kummoista seuraa voin kertoa :D Käytiin me myös mm. Forever21:ssä ja juomassa ylihinnoltetua viiniä jossain pikkasen fiinissä ravintolassa. Italiaan matkattiin viime yö nukkumavaunuissa ja täällä ollaan lähinnä naurettu paikallisten hitaudelle, juotu hemmetin kamalaa cappucinoa ja yritetty löytää mulle uusia ballerinoja ilman tulosta. Huomenna ajateltiin tehdä jotain niinkin imelää kuin ottaa turistien näköalabussi, jotta meidän ei tarvitse kävellä enää metriäkään metroasemilla juoksemisten lisäksi.
Tää kuulumisten kirjoittelu tuntuu niin laimeelta, kun tosiasiassa on tapahtunut vaikka mitä ja olen ihan täpinöissäni vaikka ei varmasti siltä kuullosta :) lisäksi suomeksi kirjoittaminen tuntuu omituiselta, kun ollaan höpisty keskenämmekin vaan lähinnä englantia! Haluaisin jotenkin välittää teille tämän vapauden fiiliksen mikä täällä vallitsee, mutta taitaa olla turha toivo :)

Nyt syön tämän illan päivällisen pitsan tähteet ja huikkaan vähän viiniä kurkusta alas. Hyvää yötä kaikille suomineidoille siellä ruudun toisella puolen!

Kiinnostaisko nämäkin?