Grey, as the sky above us

Olin supersäästeliäällä päällä Turussa(ajattelin lähinnä niitä Lontoon shoppailuapajia ;-)) ja ostin ison meikkipussin lisäksi vain kaksi paitaa, jotka kummatkin lähtevät mukaan reissulle. Toppi on ihana painatuksineen ja kauluspaita, hmmn, se on, hmmn, täydellinen? Kangas on ohutta, kevyesti läpikuultavaa, jonka harmaassa sävyssä näkyy hiukan hopeista kiiltoa. Täällä ollaan ihan pikkasen kiinnostuneita glitteristä… Toppi kustansi niinkin naurettavan vähän kuin 4,95 ja unelmieni kauluspaitakin vain 19,95. Jälkimmäisen pystyn hyvin kuvittelemaan päälleni, kun viilletän pitkin Pariisin katuja. Mihihi! 

DSC08981DSC08982DSC08990

Tänään on ollut ohjelmassa jännittämisen ohella sukulaisten näkemistä. Kävin halailemassa koiruliani, kuuntelemassa kummitätini huolestunutta tärinää ja nauramassa pikkusiskolleni, jolla oli täydellinen känkkäränkkäpäivä. Hänen mukaansa kortteja ei tarvitse lähettää, sillä hän heittää ne roskiin :-D Oukke!

ps. Jos heitätte äkkiä jtn postaustoiveita, niin voisin EHKÄ keretä ajastamaan muutaman matkan ajaksi!