Get Carried Away….

Tämä olisi taas ajastettu postaus teille kaikille höppänöille, jotka jaksatte käydä kurkkimassa blogiani siitäkin huolimatta, että olen itse matkoilla. Spartoo-postausta taas vaihteeksi ja aiheena se ihanainen laukku, jonka tilasin syyskuun alussa siskolleni syntymäpäivälahjaksi. Valinta oli pitkä ja vaikea. Käännettiin Spartoon laukkuvalikoima läpi varmaan öö..kolmesti, kun etsittiin unelmalaukkua, jonka siskoni suostuisi kotiuttamaan. (No oli meillä varasuunnitelmakin, meinaan kengät, mieluusti saappat..)  

Sen lisäksi, että siskoni tykkää aika paljon asusteissa vintagehenkisyydestä tuntui maku olevan myös kamalan kallis :-D No löydettiin lopulta silmää miellyttävä laukku, joka maksoikin vain 60 euroa. Vaatimuksena oli ulkonäön lisäksi olkahihna, sekä koko. Laukkuun kun pitäisi mieluusti mahtua muutakin, kuin puhelin. Vintagehenkisyys laukkuun tulee selvästi pikkuisista, harjatun teräksen värisistä, jopa hiukan koristeellisista yksityiskohdista sekä nahkapinnasta, joka on rakennettu paloista. 

DSC09027-1DSC09019-1DSC09024-1

Mitäs te tykkäätte siskoni valinnasta? Minusta se on hyvin hänen näköisensä ja muutenkin erittäin kaunis. Se tuntuu olevan mietitty erittäin tarkkaan jokaista yksityiskohtaa myöden. Vai voitteko väittää, että olette nähnyt hetkeen missään laukussa mm. yhtä söpöä vuorikangasta? Söpöjä pikku ruususia! 

Niin ja koska postaus on ajastettu julkaistavaksi 30.9:

 HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ RAKKAALLE ISOSISKOLLENI ANNIINALLE!