BEIGE&BLACK

Minun alkoi tänään koulu, iikh, enkä tehnyt kovin hyvää vaikutusta pukeutumisellani :-D Olin laskenut sen varaan, että ehdin käydä maanantai-iltana Zarassa ostamssa uuden koulu-univormun, mutta arvioin aukioloajat hiukan väärin. :-(  Joteeen, mä siis tutustuin kouralliseen uusia ihmisiä ja opettajiini tollasessa perus arkivaatetuksessa. Vähän ketutti…. 

DSC08733-1DSC08723-1

Farkut Zara/ Paita Monki/ Laukku Mango/ Takki Seppälä/ Kaulahuivi GT/ Ranneketju, kello ja punainen sormus 2ndhand/ Lila sormus H&M/ Kisusormus Accessorize/ 

Niin, ja vaikka se Zara ei ollut eilen auki, niin tänään se kyllä oli. Meinasin painella kassalle jo ihanan uuden laukun kanssa, mutta sitten päätin olla järkevä ja ostinkin vain sen toisen kädessäni heiluneen jutun. Ei laukkuja Piukku, EI laukkuja….