AngryMe

Mulla oli tänään kiukkupäivä(pojat on tyhmiä..), mutta onneksi Sohvi oli ihana, ja tuli mun kanssa pitsalle ja tuhlailemaan(ostin mm. kaksi iiihanaa juttua Vero Modasta, uusia kouluvihkoja ja meikkejä). Niin ja jos joku höristi korviaan tuossa ”koulu”-sanassa, niin sain tänään tietää, että pääsin mukaan koulutukseen, joka valmistaa vaatetusalalle, jippii! Hakijoita oli ilmeisesti ollut aika paljon, mutta olin varmaankin kuulostanut niin turhautuneelta hakemuksessani, että opettaja päätti oikein soittaa mulle ja kertoa että saan postissa kutsukirjeen :-) Jos joku haluaa tietää lisää koulutuksesta, johon osallistun, niin (clik!) 

DSC08588-1DSC08602-1

Kiukku-Piukku


Paita+huopahattu Monki/ Hame+huivi H&M/ Laukku Mango/ Nilkkurit Dinsko/ 

Nyt meen ihailemaan mun uusia Vero Modan ostoksia, mihihihi!