a gift to our dear

Varautukaa siihen, että tällä viikolla tulee postauksia oikein kunnon pommituksella. Mun alkoi tänään kesäloma, jippii, ja ennen reissua  tulen tyhjentelemään aivoni lomavaiheelle ja kirjoittelen kaikki ”rästiin” jääneet postaukset pois alta. Onpahan teillekkin sitten jotain luettavaa, kun minä istuskelen junassa, jossain tuolla keski-Euroopassa ;-) Aloitetaan purkaminen Spartoo-postauksella(joita muuten tulee vielä kaksi tällä viikolla :-DD) 

Viime kuukauden lahjakorttini meni käyttöön siskolleni, jolla on syntymäpäivät sillä aikaa, kun minä olen maailmalla. Annoin luvan valita itselleen yhden tuotteen, jonka minä sitten tilaisian hänelle. Anniina valitsi mustan olkalaukun (ei kuitenkaan tuota, joka on kuvassa), jonka pitäisi saapua Suomeen vielä tällä viikolla. Lahjasta tuli mieleeni, että Spartooltahan löytyy lahjaideoita, vaikka muille jakaa, jokaiselle löytyy varmasti esimerkiksi mieleisensä kengät. Poikaystävälle tai vaikka veljelle voi naputella tulemaan Converset ja tyttökaverille kelpaisi synttärilahjaksi varmasti ihana lompakko. Tai mikseipä siitä tykkäisi esimerkiksi äitikin :-) 

Downloads34-1

Lisäksi kollaasista löytyy ihanat pikku tyttöjen saapikkaat, joiden sivussa on Hello Kitty. Kuinka söpöt! Mä en ole tainnutkaan ennen kertoa, että heiltä löytyy myös lasten kenkiä?  Joka tapauksessa, mä tiedän, että mun pikkusiskoni suorastaan rakastaisi näitä. Kysyin samaiselta pikku neidiltä, että mitä hän haluaa tuliaisiksi reissultani. Vastauksena oli pienen mietinnän jälkeen, että joku paketti, jonka sisällä on Hello Kitty. Selvä muru<3 

Nyt taidan vähän siivoskella, keittää pastaa pestokastikkeen seuraksi ja sitten lähden kruisailemaan taas Turun suunnalle Juhon kainaloon. Hyvää maanantain alkua kaikille.