what’s up today?

Päivän innostus: Ehdottomasti uusimman Ellen kolahtaminen alas luukusta. En tiedä mitään ihanempaa kuin syysmuoti. Voisin inspiroitua siitä loputtomasti: selailla utuisen syysauringon valossa otettuja kuvia ja hypistellä kauppojen rekeissä roikkuvia takkeja samalla innolla, kuin olisin juuri keksinyt elämän tarkoituksen.
Downloads24

Päivän itku: VARMAAN CHUCK BASS SAI LUODISTA? Buhuuuuuuu.

Päivän jäätyminen: Se, kun Pupulandian Jenni Rotonen soitti mulle, ja pyysi mua mukaan aivan mahtavaan Indiedays-juttuun, josta tosin jouduin kieltäytymään töideni takia(odotan tätä hommelia niin innolla, vaikken itse pääsekkään osallistumaan). Luulin saavani puhelun meidän kerrostalon isännöitsijältä, jonka kanssa olin puhunut juuri minuutti sitten siitä, miten meidän rappukäytävän ikkunan välissä on vähintään miljoona banaanikärpästä. Pyysin pikaista myrkyttämistä.
 Ja niin, Jenni oli hiukan piristävämpää juttuseuraa, kuin yrmy-setä, jonka mielestä löydökseni oli ihan normaali..
Päivän jännitys: Se olis sit sellaiset hiukan päälle kolme viikkoa, ja tämä tyttö lähtee reilaamaan. IIIK! Varattiin eilen jo lento Lontoosta kotiin päin, ja huomenna pitäisi varata laivamatka Turusta Ruotsiin. Apua. En tiedä olen enemmän innoissani, vai peloissani……

Downloads26

Päivän odotus: Koska mun Spartoo-paketti tuleeeee? En jaksa odottaaa….
Päivän tunnustus: Mm, saatoin ehkä laittaa iiiihan pikkiriikkisen syystilauksen H&M:lle. Anteeksi Äiti, se ei ollut minun vikani. 

Downloads25

kuvat: weheart.it
ps. kertokaa mulle, että kenen formspringistä te kaikki tänne tulette, mrrr, google ei kerro mulle mitään…