What to pack for interrailing?

Heippa, täällä olisi yksi listaihminen, joka RAKASTAA rustailla listoja, tavoitekaavioita, suunnitelmia yms. En väitä että noudattaisin niitä tai muistaisin niitä viittä minuuttia pidempään, mutta sellainen minä vain olen. Viime aikoina suosituin listauksen kohde on ollut yllättäen syyskuussa häämöttävä reilireissu. Olen suunnitellut matkareittejä, pakkauslistoja, hostelli vaihtoehtoja…. Tällä kertaa oli vuorossa listausta siitä, mitä vaatteita raahaisin mukaani.

Koko näytön kaappaus 1.8.2011 02345

Vaatteiden väritys on oltava aika rauhallinen, jotta jaksan katsella niitä melkeinpä kuukauden päivät ja musta tuntuu, että menen hiukan tuollaisissa rokkaritunnelmissa. Pääasia vaatteiden valinnassa on kuitenkin se, että niitä on tarpeeksi, mutta kuitenkin mahdollisimman vähän. Nahkatakki, huppari, farkut, muutama toppi tai t-paita, ruutupaita, mekko, joka käy sekä ilta- että päiväkäyttöön, tennarit, ballerinat, päiväreppu, pikkulaukku iltakäyttöön ja muutama asuste, kuten kaulahuivi, arskat ja huopahattu. Paidat mieluusti sellaisia, joista voi luopua tarpeen vaatiessa matkan varrella ja korvata uusilla ja korujakin on turha ottaa mukaan, sillä tiedän ostavani niitä vähän joka paikasta. Sitten reppuun tulee tietysti alusvaatteita, hygieniatarvikkeita, minilääkelaukku, matkapäiväkirja, hmmn, biksut, kevyt pyyhe, kamera ja ääh….kaikkea? Vinkkejä pakkaamiseen ja tarvittaviin tavaroihin saa ja pitää antaa :-) Sen verta sanon että ei, en ota puhallettavaa niskatyynyä, telttaa, makuupussia, retkikeitintä enkä kattilaa! Olisi myös kiva kuulla hiukan kokemuksia sellaiselta ketä on ollut reissussa syyskuussa, kaikki netissä olevat pakkauskokemukset kun ovat aina kesä-heinäkuulta!