TURQUOISE

Juhlittiin tyttöjen kanssa eilen Ninnun tupareita pikku porukalla ja vähänkö meillä oli hauskaa. Tanssittiin jalat kipeiksi, hörpittiin itsetehtyjä drinkkejä ja raahauduttiin sänkyyn siinä kuuden aikaan aamulla. Tällainen kevyt viikonloppu, että jaksaa huomenna sitten fiilistellä Rihannaa ;-) Mulla on kuvia eilisestä asusta, tämä tosin ei ole se, millä pyörin baarin tanssilattialla, vaan se, jolla tanssin rööpelin palikoita Ninnun olohuoneessa.. 

DSC08014


Paita ja ristisormus Gina Tricot/ farkut ja mokkalaukku Zara/ hattu H&M/ pääkallosormus Seppälä/ muut sormukset 2ndhand/ 

DSC08052DSC08039DSC08053

Nyt mä katon loppuun joka sunnuntaisen Gossip Girl+Glee-maratonini ja sitten voisin alkaa miettiä pakkaamista ja huomisen vaatteita. Voisko joku tulla stailaan mut, mun krapula-aivot ei jaksa?