Singin in the rain

Olin tässä taannoin, muistaakseni viime viikolla, erittäin hankala ystävä. Laitoin sarjapommituksena facebook-keskustelun kautta linkkejä Sohville. Jokainen linkki sisälsi ihanat kengät, joita katselin haikein mielin Spartoon-sivuilta. Löysin niin monet silmää miellyttävät, etten osannut ollenkaan päättää. Tilaisko sitä matalat ruskeat bootsit koristeremmeillä, puukorolliset nilkkurit vai Melissan kumikorkkarit? 

No tänään mulle kilahti sitten kuitenkin sähköpostiin viestiä, että tilaamani kengät ovat lähteneet matkustamaan Suomeen päin. Vaikka jos totta puhutaan, olin hetken aikaa siinä uskossa, etten saa mitään päätettyä, saati tilattua. Tein kuitenkin kompromissin ja päätin adoptoida kaksi paria, toiset hiukan järkevämmät ja toiset intohimoisesti kuolatut. Tasapaino kaikessa, eikö vain? ;-) 

Downloads19-1

Espritin kumpparit olivat kovin söpöt. Eihän ne nyt ole Huntersit, joita olen himoinnut ihan liian kauan, mutta aika ihanat ovat nuokin. Lisäksi ne ovat täydellinen kaveri farkuille ja parkatakille, varsinkin nyt, kun tuolla pihalla on niin kovin syksyistä. Ja niin, sitten ne ei-niin-järkevät. Mutta voi, eikö ne olekkin ihanat? Täydelliset? Ihanan ronskit, mutta kuitenkin naiselliset? Jepulis. Toivon todella, että ne istuvat jalkaan hyvin, koska muutoin saatan tirauttaa pikku itkun. Tai ainakin muutaman krokotiilinkyyneleen. 

Kiinnostaisko nämäkin?