Leather messenger bag by Mango

Tämän päivän asukuvia höystettynä juuri päiväunilta heränneellä ja lähes meikittömällä naamalla. Kyllä mä herättyäni sentääs jaksoin vähän viininpunaista huulipunaa tuhrata huuliini ja laitoin mä kulmakynääkin, Go me! En jaksanut myöskään asupanikoida, vaan heitin päälleni lähes samanmoiset vaatteet kuin ne, jolla köpöttelin eilen  Helsingissä. Tosin farkut olivat nahkahousut, tunika ja laukku olivat beigejä ja jalassakin oli nilkkurit…..ei ne tainneetkaan olla ihan niin samanlaiset :-D Mutta vaatteista yks hailee, sillä katsokaapa, mikä mun olalla keikkuu! MIhihihihih. Meidän piti käydä eilen sohvin kanssa vain Stockalla naisten vessassa, mutta minäpä päätin sitten ostaa laukun….. Se on Mangon aitoa mokkanahkaa, ja maksoin siitä vain 30e, sillä lompakossa poltteli keväällä saatu Stockmannin lahjakortti. Parempi vaihtoehto tämä, kuin se, että olisin maksanut 200e ja kiikuttanut kotiini sen himoitsemani DKNY:n leopardisatchelin! 

DSC08447-1DSC08506-1

Pusero Monki/ Liivi 2ndhand/ farkut Zara/ mokkalaukku Mango/ ballerinat H&M/ 


Mitäs tykkäätte laukusta? Minun mielestäni se on oletettavastikin ihan superihana ;-)
Niin ja ps. huomaatteko, että heitin tällä viikolla päähäni hiukan hiusväriä! Sävy oli tumma hunajanvaalea, mutta minun hiuksissani se taittaa aika paljon punaiseen. Samapa tuo :-D