I’m dreaming about…..

EN voi millään uskoa, että nyt on jo elokuu ja monilla on edessä muun muassa sellainen pikku juttu, kuin kouluihin meno. Vaikka mulla ei tänä vuonna vielä napannutkaan, niin saan mä silti haaveilla, että mitä mä pukisin, enkö vain? Jostain syystä kuvittelen itseni käppäilemässä sateisia katuja pitkin tiukoissa pillifarkuissa, ruutupaidassa, vihreässä parkassa, ja prätkäbootseissa. Niin, ja selässä keikkuisi ehdottomasti reppu! Niin huvittavaa kuin se onkin, minä meinaan olen vältellyt koulureppuja aina kuin ruttoa. En edes sortunut niihin Dakinen reppuihin, silloin joskus teinivuosina, kun ne olivat kovaa huutoa ;-) 

Downloads18-1

Tästä löydät lisää naisten laukkuja!

Mutta nyt tosiaan on mieli muuttunut. Haaveilen mustasta, mieluiten nahkaisesta ja skarpin muotoisesta. Eli tarkemmin sanottuna tuosta Spartoo.fi:n Cubanasin yksilöstä. Se on jollain tapaa niin hellyttävän pikkuvanha, että sillä on jo hiukan katu-uskottavuuttakin. Tosin kyllä tuo vasemman yläreunan kankainen ihanuuskin houkuttelisi. Söpön muotokielen lisäksi siinä on vielä metallisia kirsikoita koristeina. Voisko tyttö muuta repultaan toivoa? 

Ja vaikka se koulu nyt ei olekkaan minulle vielä tänä vuonna ajankohtaista, niin kaippa tuo selässä voisi muutaman Euroopan kaupunginkin kahlata lävitse. Joku kyllä jo kerkesi sanomaan, että reppu ei ehkä ole se järkevin vaihtoehto päivälaukuksi, mutta en vain pääse eroon (siitäkään) mielikuvasta, jossa otan kuvia Eiffel-tornista pukeutuneena raitapaitaan ja roikottaen olkapäälläni maailman suloisinta pikkureppua. Ah! 


Mitä te olette mieltä repuista? Onko jonkulla kaapissaan jo kelpo yksilö syksyksi? 

Kuva tytöstä: weheartit.com