H&M a/w 2011

Mulle avautui tänään kamalan kiva mahdollisuus käydä kurkkaamassa H&M:n showroomilla tulevan syksyn ja talven mallistoja(niin kuin aika monelle muullekkin bloggaajalle). Tarjous oli niin houkutteleva, että päätin kuluttaa vapaapäiväni Helsingissä.

 Matkalla onnistuttiin mm. sohlaamaan aikamoisesti Sohvin kanssa, kun yritettiin etsiä Forumin parkkihallia, joten jos meinasit jäädä tänään sellaisen pienen harmaan audin alle, niin morjesta vaan, se olin minä. Sitten seuraavaan kärsimykseen eli siihen, kuinka olin sitten päättänyt aamulla kiskaista nahkahousut jalkaani. Voin kertoa, että hikoilin niiden kanssa yhteensä varmaan jonkun viisi litraa niin, että ei tainnut olla ”dallasit” kovin kaukana. Ja sitten voitaisiin puhua myös siitä, kuinka fiksua on laittaa korolliset nilkkurit jalkaan. Tai siitä, miten ihanaa on sen hikisen olemuksen ja kipeiden päkiöiden kanssa raahata kolmea superpainavaa ja isoa kauppakassia mukanaan koko päivän. Mmmmn. 

No, Showroomilla oli kuitenkin kivaa. Olin niin kauhuissani mennessäni sinne, mutta vastassa olikin H&M-tiimin supermukavat työntekijät, jotka ottivat kaikki avosylin vastaan ja syöttivät mahat täyteen Onnellisten Omenoiden mehua ja jättisuuria mozzarella-tomaatti-leipiä. Ja oli se myös kiva nähdä kaikkia bloggaajakollegoita, joita en ollut ennen nähnyt! Niin ja sitten tietenkin ne tulevat mallistot. AAAaah. Täytyy myöntää, etten kummemmin syttynyt rekille, jossa roikkui kasa mustavalkopunaisia graafisia luomuksia(koska ne yksinkertaisesti eivät ole minun pala kakkua) enkä myöskään turhan tyttömäisille kukkaklipsi/timanttikoru söpöyksille. 

Sen sijaan rakastuin väripalettiin, joka sisälsi upeita maanläheisiä sävyjä haaleanruskeasta sammaleenvihreään, sekä juhlamalliston mustanpuhuvaan joukkoon, jota väritti syvät pinkit ja oranssit. M-mm. Ehdottomia must-tuotteita minulla on leopardisolkinen clutch, kukallinen kimono(ja samasta mallistosta myös ehkä se pinkki ja oranssi mekko..) ja hiukan vatsan pohjaa kutkuttelisi myös tuo sinappisen ruskea parka-mallinen talvitakki. Se on juuri sopivan rento, juuri sopivan chic. 

Nyt lopetan näpyttelemisen, ja päästän teidät ihastelemaan(vaikka mukanani olikin IHAN väärä objektiivi): 

DSC08362DSC08363DSC08375DSC08364DSC08379DSC08381DSC08384DSC08370DSC08383DSC08395DSC08404DSC08398DSC08418DSC08420DSC08424


Löytyykö mitään sen näköistä, mitä on PAKKO saada?