FALLing

Tein ajankulukseni taas muutamia inspiraatiokollaaseja ja ajattelin esitellä teillekkin niistä muutaman. Aloitan kollaasien tekemisen aina vain selailemalla ja listailemalla lemppareitani ja niiden pohjalta alan sitten kasaamaan asua. Tällä kertaa inpiroiduin selvästi neuleista. Miellyttävimmiltä  näyttivät lyhyet, pyöreäkauluksiset neulepaidat, jotka ovat mahtavia kerrospukeutumisessa. Näin syksyllä ne voi yhdistää melkein minkä kanssa vain. Shortsit, kesämekko, hame oikeastaan missä mitassa tahansa ja farkut ovat niille aika kivoja kavereita! Ja tietysti kollaaseihin ujuttautui muutakin mukavan syksyistä, kuten tuo UPEA sininen viittatakki, ihanan paksulla korolla varustetut Monkin nilkkurit ja DKNY:n leopardilaukku, jota olen salaa haaveillut ostavani ensi viikon Helsingin reissulla. Olisko ihan väärin tuhlata pari sataa euroa poninkarvaiseen pikku salkkuseen? 

Koko näytön kaappaus 21.8.2011 185800.bmp

Knit Weekday/ Coat Lagarconne/ Jeans Rag&Bone/ Satchel DKNY/ bracelets Lanvin/ shoes Monki/ 

Koko näytön kaappaus 21.8.2011 173021.bmp

Sweater Juicy Couture/ Cape Dorothy Perkins/ Skirt Topshop/ Bag Marc by Marc Jacobs/ gloves Mulberry/ Sunglasses Karen Walker/ 

Kummasta te pidätte enemmän? Tyttömäisestä asukokonaisuudesta, jossa yhdistyy kauniisti tämän sesongin jalokivivärejä vai hiukan särmikkäämmästä tyylistä, jossa olalla keikkuu maailman söpöin laukku? 

Huomasin muuten juuri näiden asujen kuvaavan aika hyvin mun oman pukeutumistyylin kahta eri puolta. Toisena päivänä kuljen kukkamekossa ja ballerinoissa ja seuraavana kaivan nahkahousuja kaapista :-)