Clarks

Olen aina mieltänyt kenkämerkin nimeltä Clarks hiukan sellaiseksi terveystossukoiden valmistajaksi, joten olin todella yllättynyt kun Spartoon uutuksista melkein kaikki lempparini olivat kyseiseltä merkiltä. No en minä kovin kaukana ollut, sillä merkin imago-kohdassa luki seuraavaa: ”Sanotaan asia niin kuin se on: kun laitat Clarksit ensimmäisen kerran jalkaasi, tunnet välittömästi jaloissasi äärimmäisen mukavuuden ja hyvinvoinnin, jotka ovat tämän brittiläisen merkin perusarvoja.”


Ei tosin kuulosta pahalta, mukavat, laadukkaat kengät, jotka jalassa voi tallustella pitkiäkin matkoja, eihän? Lisäviehätystä tuo se, että tämän syksyn, hyvin mustanpuhuva mallisto on erityisen silmää miellyttävä. Kengät näyttävät viimeistellyiltä viimeiseen silaukseen asti. Ja mikä huvittavinta, mä ehkä ihastuin hiukkasen enemmän miesten upeisiin prätkäbootseihin, kuin mihinkään noista naisten kengistä! Voisiko niitä PLIIS saada koossa 39? 


Downloads16-1

Kenkäuutuuksia lisää täältä!(click!)


Syksyn mallisto on kivan kattava. Se sisältää klassisia korkkareita, Country-henkisiä nilkkureita, kiilakoroilla varusteltuja ihanuuksia ja jopa täydelliset syysballerinat. Valinnan varaa on, ja kaikki ovat meille suomalaisille tutun turvallisessa kaamosvärissä: mustana! Mun ihan vähäsen tekisi mieli tilata noista jotkut kotiin päin. Mitkä on teidän lempparit?