BLACK BABES

Helsingistä tarttui mukaan kaksi laukku-uutukaista, joihin olen kumpaankin jo ihan hullaantunut. Niin ja voisin tähän väliin myös kertoa siitä, kuinka hiton vaikeaa on saada hyviä kuvia, jostakin MUSTASTA. Mut en viitsi, vaan mieluummin annan silmän levätä mun uusissa vauvoissani<3

DSC08557-1DSC08570

Mangon mokkaisesta messenger-laukusta olikin jo hiukan kuvia asun yhteydessä, mutta ne eivät mielestäni tehneet oikeutta tälle kaunokaiselle. Se on muotoilultaan täysin näköiseni eli yksinkertainen ja koruton. Lisäksi mulla on lievää heikkoutta mokkapintaisiin laukkuihin, tuosta mallista nyt puhumattakaan ;-) 

DSC08559-1

Spiritin musta clutch sai tittelikseen ”täydellinen baarilaukku”. Siinä on tasseli(GO MARIA!), se on musta ja pinnassa on koholla olevia pääkalloja. Kuuuinka siisti. Lisäksi siinä on ranneremmi, jonka takia mun pitää itseasiassa käydä suutarilla, pöh! Olin ilmeisesti roikutellut sitä turhan lennokkaasti viikonloppuna, kun ranneremmiä ”kannatteleva” niitti päätti irrota :-D Onneksi tuo ei ole kovin iso vika korjata! 

Kummasta te tykkäätte enemmän? :-) 

Ps. kukas siellä taas virnistelee Indiedaysin etusivulla!