Zara Accessories Collection

Pystyin pitämään itseni suhteellisen kaukana asusteista eilisellä Turun reissulla, koska mä olen vähän turhankin heikkona laukkuihin, kenkiin, koruihin ja huiveihin ja.. No niin, mutta kuten varmaan arvaattekin, olin mä kuitenkin vähän heikko syntinen ja sorruin Zarassa. Missä muuallakaan..

DSC05855DSC05863

Laukku oli ihan huippulöytö alepöydästä. Se on mokkaa, se on ihanan mallinen ja se oli ihan tajuttomassa alennuksessa. Normaalisti viittä senttiä vaille yhdeksänkympin kaunokainen oli alennettu neljään kymppiin! Kelpaa mulle. Enkä muuten yhtään osaa ymmärtää miten tuo oli säilynyt siellä niinkin kauan? Vai olikohan se vasta tullut alennukselle? :-) 

DSC05872DSC05868

Olin jo kassalla, kun iskin silmäni näihin tiskillä komeileviin korviksiin. Ne on ilmeisesti tehty jonkun tipusen perssulista, ja niissä on jotain niin ihanan kesäistä intiaanifiilistä, että ne oli pakko lisätä ostoskasaan. Hintaa näillä oli vajaa kahdeksan euroa. 


Mitäs tykkäsitte mun aleshoppailuista?