TRAVELLER

Me ollaan saatu Lauran kanssa kuningasidea. Koska me ollaan kummatkin isoja luusereita, eikä päästy kouluun tänä vuonna, me ajateltiin hukuttaa suuri surumme matkusteluun. Tarkennettuna, me ajateltiin lähteä reilaamaan! Jipii! Matkan olisi ainakin tällä hetkellä tarkoitus kestää kolme viikkoa ja suuntautua enimmäkseen Ranskaan, Italiaan, Saksaan, Englantiin, Hollantiin yms. Matkaan ollaan lähdössä suhteellisen myöhään, elikkä vasta syyskuussa, mikä on toisaalta ihan hyväkin. Hostelleihin kirjautuminen on varmaan tuhat kertaa helpompaa, kun esimerkiksi heinäkuussa ja lämpötilakin alkaa olla siedettävämpää :-) Nyt enää toivotaan, että mikään ei tule meidän huippuideamme tielle!

Mutta, nyt olisi aika teidän astua kuvaan; kertokaa kokemuksistanne ja matkoistanne! Kaikki vinkit ja ideat ovat tervetulleita. Ihan vaikka kauhukertomuksista rinkan kokoon ja ehdottomasti pakattaviin tavaroihin :-) 

Kuvat:Weheartit