Stupid girl..

Mmn, huomaatteko kuvissa jotain omituista? Esimerkiksi sen, että olin ääliö ja pilasin mun hiukset tänään värjäämällä hiukseni kotona ensimmäistä kertaa öö..kahteen vuoteen? No olis saanut jäädä tääkin värjäys tekemättä, koska ei se ihan onnistunut. Niin kuin ei ikinä. Mä ostin sellaisen moussehiusvärin, mikä oli tosi helppoa levittää yms. mutta kun se sävy ei iiihan mätsännyt kuvaukseensa. Sen piti olla Dark Blonde, joten ajattelin et se vaan taittais tota mun hiuksien keltaisuutta kivasti. No, mä olen kyllä nyt ihan sikatumma blondi kiitos vaan tyhmyyteni.. No mä menen paikkaileen tätä joku päivä kampaajalle. Eiköhän tästä jotain saada aikaiseksi :-D 

18.7-2

DSC06680-1


Sanokaa jotain? Onko ihan kamala? 

ps. ei ne kyllä sentään ihan noin tummat ole kuin tossa alemmassa. Kai?