Shopping!

Ohhoh. Voitteko uskoa, että sain torstaina kuvattua tiistaisen Turun reissun ostokset. No tää postauksen teko ehkä vähän kesti, mutta kuitenkin! Kuinka usein tällaista tapahtuu? Ei ikinä :-D 

7.74-1

Supersöötti toppi löytyi H&M alerekistä kymmenellä eurolla. Se oli muutaman koon liian suuri, mutta eipä se oikein haitannut tuossa vaatteessa. Se on vaan mukavan ilmava helteillä! 

7.73-1

Laivaston sininen jumpsuit, josta olikin asukuvaa jo tuossa muutama päivä sitten. Tämäkin minulle iso koko, mutta hyvin se silti päälle istuu. Ehkä yläosasto on hiukan väljä, mutta mitäpä tuo. Kymmenellä eurolla H&M:n rekeiltä tämäkin. 

7.71-1

Zaran aleista napatut farkut maksoivat 25 euroa. Ihanan syvä, mustaan vivahtava sinisen sävy ja ihmeellisen hyvän mittaisetkin. Mä niin rakastan Zaran farkkuja. Ne on suhteellisen lyhyitä lahkeiltaan ja niissä on paljon pepputilaa :-D Multa kun tuota takamusta löytyy..

7.72-1

Aivan ihana, melkein nilkkoihin asti ylettyvä hame H&M:stä. Kukkaloisto löytyi normaalihintaisten vaatteiden puolelta, mutta eipä se mua juuri estänyt. Hintaa sillä oli noin 30 euroa.

7.7-1

Zarasta löytyi myös kiva kukkamekko 35 eurolla, joka ehdottomasti kaipaa seurakseen bootseja. Sen kaverina tuli hauska, litteä punosvyö. 

Mulle tuli myös eilen se Nellyn paketti, mutta se oli ihan floppi, nyyh! Saa nyt nähdä mitä pidän ja mitä en. Tuskinpa kauheasti mitään :-(