nudelishious

Mulla on jostain syystä kamala tarve uusille meikeille. Tekisi mieli tehdä raju karsinta meikkipussiin(ja niihin tuhanteen muuhun paikkaan missä noita purnukoita piileksii) ja ostaa tilalle vain kaikkea hyödyllistä. Jos ihan realistisesti ajatellaan, mulla on kyllä tarvetta uudelle meikkivoiteelle, peittävälle nudelakalle, uudelle ripsivärille(sellaiselle, joka ei varise!) ja nudepunalle. 

Koko näytön kaappaus 22.7.2011 02750.bmp

Totta kai mulle kelpaisi myös tuollainen uusi meikkipussi..Kaikki missä lukee Marc Jacobs muuttuu kullaksi mun silmissä jostain syystä. Siksi mietinkin myös sellaista, että myydäänkö Stockmannilla kyseisen herran asusteita? Minulle olisi sinne meinaan lahjakortti :-) Tai sitten tuhlaan sen meikkeihin, taaai sitten hommaan meikit vasta reilireissusta halvemmalla. Eikös ainakin Lontoossa kosmetiikka ole halvempaa kuin ihanaisessa Suomessamme? 

Nyt nukkumaan, mun nukkumaan menoaika meni n. kaksi tuntia sitten…